GEORGES VAN OVERLOOP

Contactgegevens GEORGES VAN OVERLOOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES VAN OVERLOOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES VAN OVERLOOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLLEMANSBRUG 12; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93469128 (+32-93469128) 93469128 (+32-93469128)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES VAN OVERLOOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES VAN OVERLOOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES VAN OVERLOOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES VAN OVERLOOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES VAN OVERLOOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES VAN OVERLOOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES VAN OVERLOOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES VAN OVERLOOP
Products information GEORGES VAN OVERLOOP

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GEORGES VAN OVERLOOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES VAN OVERLOOP
(Get full report from official database of BE for GEORGES VAN OVERLOOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES VAN OVERLOOP
Addition kinds of activities for GEORGES VAN OVERLOOP

501500. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
33510201. Koperen buis | Copper pipe
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
38250312. Meetinstrumenten en meters, elektrisch | Measuring instruments and meters, electric

Werken bij GEORGES VAN OVERLOOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES VAN OVERLOOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES VAN OVERLOOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES VAN OVERLOOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van GEORGES VAN OVERLOOP in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES VAN OVERLOOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES VAN OVERLOOP. Laat een reactie achter voor GEORGES VAN OVERLOOP. GEORGES VAN OVERLOOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES VAN OVERLOOP. Leave a respond for GEORGES VAN OVERLOOP. GEORGES VAN OVERLOOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES VAN OVERLOOP op de google maps. Adres en contacten GEORGES VAN OVERLOOP
Location of GEORGES VAN OVERLOOP on the google maps. Address and contacts of GEORGES VAN OVERLOOP

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES VAN OVERLOOP GEORGES VAN OVERLOOP: COIFFURE LAURENT | MARTIEN VAN BEECK | VERMEULEN R. | JEAN-POL SARLET | P VAN OOSTENRIJK

Other related companies as GEORGES VAN OVERLOOP: COIFFURE LAURENT | MARTIEN VAN BEECK | VERMEULEN R. | JEAN-POL SARLET | P VAN OOSTENRIJK

GEORGES VAN OVERLOOP is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES VAN OVERLOOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf GEORGES VAN OVERLOOP bevindt zich op het adres: COLLEMANSBRUG 12; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in GEORGES VAN OVERLOOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES VAN OVERLOOP is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES VAN OVERLOOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES VAN OVERLOOP, openstaande posities, locatie van GEORGES VAN OVERLOOP op de kaart.

GEORGES VAN OVERLOOP is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES VAN OVERLOOP, company assigned to the tax number BE08598419189. The company GEORGES VAN OVERLOOP is located at the address: COLLEMANSBRUG 12; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in GEORGES VAN OVERLOOP were not found.
The main activity of GEORGES VAN OVERLOOP is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES VAN OVERLOOP is not available. You also can look at reviews of GEORGES VAN OVERLOOP, open positions, location of GEORGES VAN OVERLOOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES VAN OVERLOOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES VAN OVERLOOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES VAN OVERLOOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES VAN OVERLOOP, employees, financial statistics.