GEORGES NOEL-HERBEUVAL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GEORGES NOEL-HERBEUVAL
Private companiesAgricultural Services • GEORGES NOEL-HERBEUVAL

Contactgegevens GEORGES NOEL-HERBEUVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES NOEL-HERBEUVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES NOEL-HERBEUVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU 8-SEPTEMBRE 34; 6767; ROUVROY, België

Telefoon (phone): 63570361 (+32-63570361) 63570361 (+32-63570361)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES NOEL-HERBEUVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES NOEL-HERBEUVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES NOEL-HERBEUVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES NOEL-HERBEUVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES NOEL-HERBEUVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES NOEL-HERBEUVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES NOEL-HERBEUVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES NOEL-HERBEUVAL
Products information GEORGES NOEL-HERBEUVAL

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GEORGES NOEL-HERBEUVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES NOEL-HERBEUVAL
(Get full report from official database of BE for GEORGES NOEL-HERBEUVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES NOEL-HERBEUVAL
Addition kinds of activities for GEORGES NOEL-HERBEUVAL

36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
50720402. Staples | Staples
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
51729904. nafta | Naptha
59920000. Bloemisten | Florists
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service

Werken bij GEORGES NOEL-HERBEUVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES NOEL-HERBEUVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES NOEL-HERBEUVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES NOEL-HERBEUVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van GEORGES NOEL-HERBEUVAL in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES NOEL-HERBEUVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES NOEL-HERBEUVAL. Laat een reactie achter voor GEORGES NOEL-HERBEUVAL. GEORGES NOEL-HERBEUVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES NOEL-HERBEUVAL. Leave a respond for GEORGES NOEL-HERBEUVAL. GEORGES NOEL-HERBEUVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES NOEL-HERBEUVAL op de google maps. Adres en contacten GEORGES NOEL-HERBEUVAL
Location of GEORGES NOEL-HERBEUVAL on the google maps. Address and contacts of GEORGES NOEL-HERBEUVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES NOEL-HERBEUVAL GEORGES NOEL-HERBEUVAL: LOUIS KNEEPKENS | BERCHEM KORFBALCLUB | NOBELSTEDE | GARAGE CARLAND | P. VERPEET

Other related companies as GEORGES NOEL-HERBEUVAL: LOUIS KNEEPKENS | BERCHEM KORFBALCLUB | NOBELSTEDE | GARAGE CARLAND | P. VERPEET

GEORGES NOEL-HERBEUVAL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES NOEL-HERBEUVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf GEORGES NOEL-HERBEUVAL bevindt zich op het adres: RUE DU 8-SEPTEMBRE 34; 6767; ROUVROY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in GEORGES NOEL-HERBEUVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES NOEL-HERBEUVAL is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES NOEL-HERBEUVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES NOEL-HERBEUVAL, openstaande posities, locatie van GEORGES NOEL-HERBEUVAL op de kaart.

GEORGES NOEL-HERBEUVAL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES NOEL-HERBEUVAL, company assigned to the tax number BE06501953125. The company GEORGES NOEL-HERBEUVAL is located at the address: RUE DU 8-SEPTEMBRE 34; 6767; ROUVROY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in GEORGES NOEL-HERBEUVAL were not found.
The main activity of GEORGES NOEL-HERBEUVAL is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES NOEL-HERBEUVAL is not available. You also can look at reviews of GEORGES NOEL-HERBEUVAL, open positions, location of GEORGES NOEL-HERBEUVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES NOEL-HERBEUVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES NOEL-HERBEUVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES NOEL-HERBEUVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES NOEL-HERBEUVAL, employees, financial statistics.