Sabbe B

Contactgegevens Sabbe B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sabbe B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sabbe B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hüllhorststraat 24 8770 Ingelmunster, België

Telefoon (phone): +32 (67) 491-46-17 +32 (67) 491-46-17

Fax (fax): +32 (2) 598-45-27 +32 (2) 598-45-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sabbe B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sabbe B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sabbe B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sabbe B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sabbe B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sabbe B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sabbe B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sabbe B
Products information Sabbe B

BTW identificatienummer (tax): BE03544982910
Ondernemingsnummer: 6923004150
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Sabbe B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sabbe B
(Get full report from official database of BE for Sabbe B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sabbe B
Addition kinds of activities for Sabbe B

501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators

Werken bij Sabbe B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sabbe B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sabbe B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sabbe B. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Sabbe B in sociale netwerken
Look for responds of Sabbe B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sabbe B. Laat een reactie achter voor Sabbe B. Sabbe B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sabbe B. Leave a respond for Sabbe B. Sabbe B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sabbe B op de google maps. Adres en contacten Sabbe B
Location of Sabbe B on the google maps. Address and contacts of Sabbe B

Andere gerelateerde bedrijven als come Sabbe B Sabbe B: GROUPEMENT EUROPEEN DES CAISSES D'EPARGNE AIDB GEIE | Algemene Bouwwerken Saroni | BAKKERIJ CORO | BAKKERIJ MARIMAN WAASMUNSTER | ITALIAN VENDING MACHINES SPRL

Other related companies as Sabbe B: GROUPEMENT EUROPEEN DES CAISSES D'EPARGNE AIDB GEIE | Algemene Bouwwerken Saroni | BAKKERIJ CORO | BAKKERIJ MARIMAN WAASMUNSTER | ITALIAN VENDING MACHINES SPRL

Sabbe B is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sabbe B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03544982910. Het bedrijf Sabbe B bevindt zich op het adres: Hüllhorststraat 24 8770 Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Sabbe B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sabbe B is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sabbe B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sabbe B, openstaande posities, locatie van Sabbe B op de kaart.

Sabbe B is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sabbe B, company assigned to the tax number BE03544982910. The company Sabbe B is located at the address: Hüllhorststraat 24 8770 Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Sabbe B were not found.
The main activity of Sabbe B is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sabbe B is not available. You also can look at reviews of Sabbe B, open positions, location of Sabbe B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sabbe B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sabbe B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sabbe B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sabbe B, employees, financial statistics.