FRANS VAN DER HAEGHEN

Contactgegevens FRANS VAN DER HAEGHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VAN DER HAEGHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VAN DER HAEGHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEMBEEKSTRAAT 37; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 93605779 (+32-93605779) 93605779 (+32-93605779)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VAN DER HAEGHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VAN DER HAEGHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VAN DER HAEGHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VAN DER HAEGHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VAN DER HAEGHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VAN DER HAEGHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VAN DER HAEGHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VAN DER HAEGHEN
Products information FRANS VAN DER HAEGHEN

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FRANS VAN DER HAEGHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VAN DER HAEGHEN
(Get full report from official database of BE for FRANS VAN DER HAEGHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VAN DER HAEGHEN
Addition kinds of activities for FRANS VAN DER HAEGHEN

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
751901. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
38260109. Polariscopes | Polariscopes
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
79991105. Brug instructie | Bridge instruction

Werken bij FRANS VAN DER HAEGHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VAN DER HAEGHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VAN DER HAEGHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VAN DER HAEGHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Kapper / Kapster leercontract (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: CAGIRGAN, EMINE

    Type: Leercontract

    Je ontvangt de klanten. Je was het haar. Je kleurt het haar indien gewenst, naar wens van de klant. Je zorgt ervoor dat het salon netjes blijft. Je neemt telefoons op. Na verloop van tijd neem je meer taken op, zodat je na afloop van het leercontract zelfstandig kan werken.

Zoek naar antwoorden van FRANS VAN DER HAEGHEN in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VAN DER HAEGHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VAN DER HAEGHEN. Laat een reactie achter voor FRANS VAN DER HAEGHEN. FRANS VAN DER HAEGHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VAN DER HAEGHEN. Leave a respond for FRANS VAN DER HAEGHEN. FRANS VAN DER HAEGHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VAN DER HAEGHEN op de google maps. Adres en contacten FRANS VAN DER HAEGHEN
Location of FRANS VAN DER HAEGHEN on the google maps. Address and contacts of FRANS VAN DER HAEGHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VAN DER HAEGHEN FRANS VAN DER HAEGHEN: THINK-TANK NV | Le Peigne Coiffe | affichage Erauw | PHOTO EXPRESS G.S. | Campin Imprimerie (Succ G.C.B.)

Other related companies as FRANS VAN DER HAEGHEN: THINK-TANK NV | Le Peigne Coiffe | affichage Erauw | PHOTO EXPRESS G.S. | Campin Imprimerie (Succ G.C.B.)

FRANS VAN DER HAEGHEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VAN DER HAEGHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf FRANS VAN DER HAEGHEN bevindt zich op het adres: BOEMBEEKSTRAAT 37; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in FRANS VAN DER HAEGHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS VAN DER HAEGHEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VAN DER HAEGHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VAN DER HAEGHEN, openstaande posities, locatie van FRANS VAN DER HAEGHEN op de kaart.

FRANS VAN DER HAEGHEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VAN DER HAEGHEN, company assigned to the tax number BE06309692382. The company FRANS VAN DER HAEGHEN is located at the address: BOEMBEEKSTRAAT 37; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in FRANS VAN DER HAEGHEN were not found.
The main activity of FRANS VAN DER HAEGHEN is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VAN DER HAEGHEN is not available. You also can look at reviews of FRANS VAN DER HAEGHEN, open positions, location of FRANS VAN DER HAEGHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VAN DER HAEGHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VAN DER HAEGHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VAN DER HAEGHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VAN DER HAEGHEN, employees, financial statistics.