Dejonghe Stefaan

Contactgegevens Dejonghe Stefaan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dejonghe Stefaan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dejonghe Stefaan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Palingstraat 1 8978 Watou (Poperinge), België

Telefoon (phone): +32 (64) 896-22-85 +32 (64) 896-22-85

Fax (fax): +32 (10) 544-16-71 +32 (10) 544-16-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dejonghe Stefaan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dejonghe Stefaan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dejonghe Stefaan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dejonghe Stefaan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dejonghe Stefaan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dejonghe Stefaan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dejonghe Stefaan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dejonghe Stefaan
Products information Dejonghe Stefaan

BTW identificatienummer (tax): BE02028320312
Ondernemingsnummer: 6318206787
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Dejonghe Stefaan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dejonghe Stefaan
(Get full report from official database of BE for Dejonghe Stefaan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dejonghe Stefaan
Addition kinds of activities for Dejonghe Stefaan

326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
36770103. Flyback transformatoren | Flyback transformers
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses

Werken bij Dejonghe Stefaan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dejonghe Stefaan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dejonghe Stefaan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dejonghe Stefaan. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van Dejonghe Stefaan in sociale netwerken
Look for responds of Dejonghe Stefaan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dejonghe Stefaan. Laat een reactie achter voor Dejonghe Stefaan. Dejonghe Stefaan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dejonghe Stefaan. Leave a respond for Dejonghe Stefaan. Dejonghe Stefaan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dejonghe Stefaan op de google maps. Adres en contacten Dejonghe Stefaan
Location of Dejonghe Stefaan on the google maps. Address and contacts of Dejonghe Stefaan

Andere gerelateerde bedrijven als come Dejonghe Stefaan Dejonghe Stefaan: Sarina | SSI SCHAFER NV-SA | Baete R | Foto-Video Lindsey | Verhelst L

Other related companies as Dejonghe Stefaan: Sarina | SSI SCHAFER NV-SA | Baete R | Foto-Video Lindsey | Verhelst L

Dejonghe Stefaan is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dejonghe Stefaan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02028320312. Het bedrijf Dejonghe Stefaan bevindt zich op het adres: Palingstraat 1 8978 Watou (Poperinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Dejonghe Stefaan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dejonghe Stefaan is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dejonghe Stefaan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dejonghe Stefaan, openstaande posities, locatie van Dejonghe Stefaan op de kaart.

Dejonghe Stefaan is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dejonghe Stefaan, company assigned to the tax number BE02028320312. The company Dejonghe Stefaan is located at the address: Palingstraat 1 8978 Watou (Poperinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Dejonghe Stefaan were not found.
The main activity of Dejonghe Stefaan is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dejonghe Stefaan is not available. You also can look at reviews of Dejonghe Stefaan, open positions, location of Dejonghe Stefaan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dejonghe Stefaan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dejonghe Stefaan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dejonghe Stefaan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dejonghe Stefaan, employees, financial statistics.