ETIENNE DEFOSSEZ

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ETIENNE DEFOSSEZ
Private companiesOil and Gas Extraction • ETIENNE DEFOSSEZ

Contactgegevens ETIENNE DEFOSSEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE DEFOSSEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE DEFOSSEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHORBEEKSTRAAT 39; 8511; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56413747 (+32-56413747) 56413747 (+32-56413747)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE DEFOSSEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE DEFOSSEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE DEFOSSEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE DEFOSSEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE DEFOSSEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE DEFOSSEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE DEFOSSEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE DEFOSSEZ
Products information ETIENNE DEFOSSEZ

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ETIENNE DEFOSSEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE DEFOSSEZ
(Get full report from official database of BE for ETIENNE DEFOSSEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE DEFOSSEZ
Addition kinds of activities for ETIENNE DEFOSSEZ

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
26110301. Mechanische pulp, inclusief grondhout en thermomechanische | Mechanical pulp, including groundwood and thermomechanical
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
28999930. Aanstekervloeistof | Lighter fluid
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies

Werken bij ETIENNE DEFOSSEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE DEFOSSEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE DEFOSSEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE DEFOSSEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE DEFOSSEZ in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE DEFOSSEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE DEFOSSEZ. Laat een reactie achter voor ETIENNE DEFOSSEZ. ETIENNE DEFOSSEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE DEFOSSEZ. Leave a respond for ETIENNE DEFOSSEZ. ETIENNE DEFOSSEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE DEFOSSEZ op de google maps. Adres en contacten ETIENNE DEFOSSEZ
Location of ETIENNE DEFOSSEZ on the google maps. Address and contacts of ETIENNE DEFOSSEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE DEFOSSEZ ETIENNE DEFOSSEZ: MOUREAU | Bodson P | BOLLENIA SPRL | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | VERZEKERINGEN VAN ROTHEM

Other related companies as ETIENNE DEFOSSEZ: MOUREAU | Bodson P | BOLLENIA SPRL | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | VERZEKERINGEN VAN ROTHEM

ETIENNE DEFOSSEZ is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE DEFOSSEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf ETIENNE DEFOSSEZ bevindt zich op het adres: SCHORBEEKSTRAAT 39; 8511; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ETIENNE DEFOSSEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE DEFOSSEZ is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE DEFOSSEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE DEFOSSEZ, openstaande posities, locatie van ETIENNE DEFOSSEZ op de kaart.

ETIENNE DEFOSSEZ is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE DEFOSSEZ, company assigned to the tax number BE09632232666. The company ETIENNE DEFOSSEZ is located at the address: SCHORBEEKSTRAAT 39; 8511; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in ETIENNE DEFOSSEZ were not found.
The main activity of ETIENNE DEFOSSEZ is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE DEFOSSEZ is not available. You also can look at reviews of ETIENNE DEFOSSEZ, open positions, location of ETIENNE DEFOSSEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE DEFOSSEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE DEFOSSEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE DEFOSSEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE DEFOSSEZ, employees, financial statistics.