ERIK WECKX

Contactgegevens ERIK WECKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK WECKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK WECKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEUSERDIJK 22; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11648595 (+32-11648595) 11648595 (+32-11648595)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK WECKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK WECKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK WECKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK WECKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK WECKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK WECKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK WECKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK WECKX
Products information ERIK WECKX

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ERIK WECKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK WECKX
(Get full report from official database of BE for ERIK WECKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK WECKX
Addition kinds of activities for ERIK WECKX

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
571900. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
34430903. standpijpen | Standpipes
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive

Werken bij ERIK WECKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK WECKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK WECKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK WECKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van ERIK WECKX in sociale netwerken
Look for responds of ERIK WECKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK WECKX. Laat een reactie achter voor ERIK WECKX. ERIK WECKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK WECKX. Leave a respond for ERIK WECKX. ERIK WECKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK WECKX op de google maps. Adres en contacten ERIK WECKX
Location of ERIK WECKX on the google maps. Address and contacts of ERIK WECKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK WECKX ERIK WECKX: Nagelatelier | VANMAR | FRITUUR FRITSKE | Stabo CVBA | ECOLE FONDAMENTALE

Other related companies as ERIK WECKX: Nagelatelier | VANMAR | FRITUUR FRITSKE | Stabo CVBA | ECOLE FONDAMENTALE

ERIK WECKX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK WECKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf ERIK WECKX bevindt zich op het adres: NEUSERDIJK 22; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ERIK WECKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK WECKX is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK WECKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK WECKX, openstaande posities, locatie van ERIK WECKX op de kaart.

ERIK WECKX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK WECKX, company assigned to the tax number BE01853088378. The company ERIK WECKX is located at the address: NEUSERDIJK 22; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in ERIK WECKX were not found.
The main activity of ERIK WECKX is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK WECKX is not available. You also can look at reviews of ERIK WECKX, open positions, location of ERIK WECKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK WECKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK WECKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK WECKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK WECKX, employees, financial statistics.