DUPONT G. & DUPONT A.

Contactgegevens DUPONT G. & DUPONT A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUPONT G. & DUPONT A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUPONT G. & DUPONT A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HARNONCOURT 34; 6762; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63578405 (+32-63578405) 63578405 (+32-63578405)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUPONT G. & DUPONT A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUPONT G. & DUPONT A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUPONT G. & DUPONT A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUPONT G. & DUPONT A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUPONT G. & DUPONT A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUPONT G. & DUPONT A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUPONT G. & DUPONT A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUPONT G. & DUPONT A.
Products information DUPONT G. & DUPONT A.

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DUPONT G. & DUPONT A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUPONT G. & DUPONT A.
(Get full report from official database of BE for DUPONT G. & DUPONT A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUPONT G. & DUPONT A.
Addition kinds of activities for DUPONT G. & DUPONT A.

556199. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
22819900. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
26720101. Kondensatorpapier: gemaakt van gekochte papier | Condenser paper: made from purchased paper
35489901. Gas lasapparatuur | Gas welding equipment
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel

Werken bij DUPONT G. & DUPONT A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUPONT G. & DUPONT A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUPONT G. & DUPONT A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUPONT G. & DUPONT A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Verkoper ketels en sanitair (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Neerpelt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde verkoper ketels en sanitair.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van DUPONT G. & DUPONT A. in sociale netwerken
Look for responds of DUPONT G. & DUPONT A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUPONT G. & DUPONT A.. Laat een reactie achter voor DUPONT G. & DUPONT A.. DUPONT G. & DUPONT A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUPONT G. & DUPONT A.. Leave a respond for DUPONT G. & DUPONT A.. DUPONT G. & DUPONT A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUPONT G. & DUPONT A. op de google maps. Adres en contacten DUPONT G. & DUPONT A.
Location of DUPONT G. & DUPONT A. on the google maps. Address and contacts of DUPONT G. & DUPONT A.

Andere gerelateerde bedrijven als come DUPONT G. & DUPONT A. DUPONT G. & DUPONT A.: GUY JANSSENS | ESMERALDA MOORTGAT | LE JARDIN DE LA WOLUWE | MARC SCHUMER | GOUGNARD, PAUL

Other related companies as DUPONT G. & DUPONT A.: GUY JANSSENS | ESMERALDA MOORTGAT | LE JARDIN DE LA WOLUWE | MARC SCHUMER | GOUGNARD, PAUL

DUPONT G. & DUPONT A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUPONT G. & DUPONT A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf DUPONT G. & DUPONT A. bevindt zich op het adres: RUE D'HARNONCOURT 34; 6762; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DUPONT G. & DUPONT A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUPONT G. & DUPONT A. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUPONT G. & DUPONT A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUPONT G. & DUPONT A., openstaande posities, locatie van DUPONT G. & DUPONT A. op de kaart.

DUPONT G. & DUPONT A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUPONT G. & DUPONT A., company assigned to the tax number BE07284729003. The company DUPONT G. & DUPONT A. is located at the address: RUE D'HARNONCOURT 34; 6762; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in DUPONT G. & DUPONT A. were not found.
The main activity of DUPONT G. & DUPONT A. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUPONT G. & DUPONT A. is not available. You also can look at reviews of DUPONT G. & DUPONT A., open positions, location of DUPONT G. & DUPONT A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUPONT G. & DUPONT A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUPONT G. & DUPONT A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUPONT G. & DUPONT A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUPONT G. & DUPONT A., employees, financial statistics.