DHUR/DHUR RENE & ROBERT

Contactgegevens DHUR/DHUR RENE & ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHUR/DHUR RENE & ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHUR/DHUR RENE & ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEFFESHAUSEN 28; 4790; BURG-REULAND/BURG-REULAND, België

Telefoon (phone): 80329278 (+32-80329278) 80329278 (+32-80329278)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHUR/DHUR RENE & ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHUR/DHUR RENE & ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHUR/DHUR RENE & ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHUR/DHUR RENE & ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHUR/DHUR RENE & ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHUR/DHUR RENE & ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHUR/DHUR RENE & ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHUR/DHUR RENE & ROBERT
Products information DHUR/DHUR RENE & ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DHUR/DHUR RENE & ROBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHUR/DHUR RENE & ROBERT
(Get full report from official database of BE for DHUR/DHUR RENE & ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHUR/DHUR RENE & ROBERT
Addition kinds of activities for DHUR/DHUR RENE & ROBERT

509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
516200. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
25140602. Glijders (meubels), opgevuld of vlak: metaal | Gliders (furniture), padded or plain: metal
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory

Werken bij DHUR/DHUR RENE & ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHUR/DHUR RENE & ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHUR/DHUR RENE & ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHUR/DHUR RENE & ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van DHUR/DHUR RENE & ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of DHUR/DHUR RENE & ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHUR/DHUR RENE & ROBERT. Laat een reactie achter voor DHUR/DHUR RENE & ROBERT. DHUR/DHUR RENE & ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHUR/DHUR RENE & ROBERT. Leave a respond for DHUR/DHUR RENE & ROBERT. DHUR/DHUR RENE & ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHUR/DHUR RENE & ROBERT op de google maps. Adres en contacten DHUR/DHUR RENE & ROBERT
Location of DHUR/DHUR RENE & ROBERT on the google maps. Address and contacts of DHUR/DHUR RENE & ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DHUR/DHUR RENE & ROBERT DHUR/DHUR RENE & ROBERT: ETIENNE COCQUYT | Garden's Club | Eeckhout K | PAISSE & FILS HERSTAL SA | YVON TAHON

Other related companies as DHUR/DHUR RENE & ROBERT: ETIENNE COCQUYT | Garden's Club | Eeckhout K | PAISSE & FILS HERSTAL SA | YVON TAHON

DHUR/DHUR RENE & ROBERT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHUR/DHUR RENE & ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf DHUR/DHUR RENE & ROBERT bevindt zich op het adres: STEFFESHAUSEN 28; 4790; BURG-REULAND/BURG-REULAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DHUR/DHUR RENE & ROBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DHUR/DHUR RENE & ROBERT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHUR/DHUR RENE & ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHUR/DHUR RENE & ROBERT, openstaande posities, locatie van DHUR/DHUR RENE & ROBERT op de kaart.

DHUR/DHUR RENE & ROBERT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHUR/DHUR RENE & ROBERT, company assigned to the tax number BE04598297119. The company DHUR/DHUR RENE & ROBERT is located at the address: STEFFESHAUSEN 28; 4790; BURG-REULAND/BURG-REULAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in DHUR/DHUR RENE & ROBERT were not found.
The main activity of DHUR/DHUR RENE & ROBERT is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DHUR/DHUR RENE & ROBERT is not available. You also can look at reviews of DHUR/DHUR RENE & ROBERT, open positions, location of DHUR/DHUR RENE & ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHUR/DHUR RENE & ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHUR/DHUR RENE & ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHUR/DHUR RENE & ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHUR/DHUR RENE & ROBERT, employees, financial statistics.