DEDEVEE

Contactgegevens DEDEVEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEDEVEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEDEVEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALLESTRAAT 40; 8691; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58299349 (+32-58299349) 58299349 (+32-58299349)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEDEVEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEDEVEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEDEVEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEDEVEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEDEVEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEDEVEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEDEVEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEDEVEE
Products information DEDEVEE

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DEDEVEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEDEVEE
(Get full report from official database of BE for DEDEVEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEDEVEE
Addition kinds of activities for DEDEVEE

07839901. Arborist diensten | Arborist services
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij DEDEVEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEDEVEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEDEVEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEDEVEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

Zoek naar antwoorden van DEDEVEE in sociale netwerken
Look for responds of DEDEVEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEDEVEE. Laat een reactie achter voor DEDEVEE. DEDEVEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEDEVEE. Leave a respond for DEDEVEE. DEDEVEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEDEVEE op de google maps. Adres en contacten DEDEVEE
Location of DEDEVEE on the google maps. Address and contacts of DEDEVEE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEDEVEE DEDEVEE: Speeldorp Kidcity | KBC Intrapolis | V.D.L. | ANN WITTEBOLS | J. VAN STEEN

Other related companies as DEDEVEE: Speeldorp Kidcity | KBC Intrapolis | V.D.L. | ANN WITTEBOLS | J. VAN STEEN

DEDEVEE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEDEVEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf DEDEVEE bevindt zich op het adres: KALLESTRAAT 40; 8691; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DEDEVEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEDEVEE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEDEVEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEDEVEE, openstaande posities, locatie van DEDEVEE op de kaart.

DEDEVEE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEDEVEE, company assigned to the tax number BE09213378906. The company DEDEVEE is located at the address: KALLESTRAAT 40; 8691; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in DEDEVEE were not found.
The main activity of DEDEVEE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEDEVEE is not available. You also can look at reviews of DEDEVEE, open positions, location of DEDEVEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEDEVEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEDEVEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEDEVEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEDEVEE, employees, financial statistics.