DE KERPEL R. & DE MOL A.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DE KERPEL R. & DE MOL A.
Private companiesPaper and Allied Products • DE KERPEL R. & DE MOL A.

Contactgegevens DE KERPEL R. & DE MOL A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KERPEL R. & DE MOL A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KERPEL R. & DE MOL A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOMMEL 3; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556156 (+32-93556156) 93556156 (+32-93556156)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KERPEL R. & DE MOL A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KERPEL R. & DE MOL A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KERPEL R. & DE MOL A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KERPEL R. & DE MOL A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KERPEL R. & DE MOL A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KERPEL R. & DE MOL A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KERPEL R. & DE MOL A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KERPEL R. & DE MOL A.
Products information DE KERPEL R. & DE MOL A.

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DE KERPEL R. & DE MOL A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KERPEL R. & DE MOL A.
(Get full report from official database of BE for DE KERPEL R. & DE MOL A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KERPEL R. & DE MOL A.
Addition kinds of activities for DE KERPEL R. & DE MOL A.

22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
24219901. Box timmerhout | Box lumber
38420419. Walkers | Walkers
44929904. Tugboat service | Tugboat service
50940203. trofeeën | Trophies

Werken bij DE KERPEL R. & DE MOL A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KERPEL R. & DE MOL A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KERPEL R. & DE MOL A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KERPEL R. & DE MOL A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

Zoek naar antwoorden van DE KERPEL R. & DE MOL A. in sociale netwerken
Look for responds of DE KERPEL R. & DE MOL A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KERPEL R. & DE MOL A.. Laat een reactie achter voor DE KERPEL R. & DE MOL A.. DE KERPEL R. & DE MOL A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KERPEL R. & DE MOL A.. Leave a respond for DE KERPEL R. & DE MOL A.. DE KERPEL R. & DE MOL A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KERPEL R. & DE MOL A. op de google maps. Adres en contacten DE KERPEL R. & DE MOL A.
Location of DE KERPEL R. & DE MOL A. on the google maps. Address and contacts of DE KERPEL R. & DE MOL A.

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KERPEL R. & DE MOL A. DE KERPEL R. & DE MOL A.: ASTERE VANDER VENNET | GAR ROQUINY P SPRL | Arboral BVBA | Staes-Polet Satiha | Van Der Hoeven BVBA

Other related companies as DE KERPEL R. & DE MOL A.: ASTERE VANDER VENNET | GAR ROQUINY P SPRL | Arboral BVBA | Staes-Polet Satiha | Van Der Hoeven BVBA

DE KERPEL R. & DE MOL A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KERPEL R. & DE MOL A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf DE KERPEL R. & DE MOL A. bevindt zich op het adres: BOMMEL 3; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DE KERPEL R. & DE MOL A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KERPEL R. & DE MOL A. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KERPEL R. & DE MOL A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KERPEL R. & DE MOL A., openstaande posities, locatie van DE KERPEL R. & DE MOL A. op de kaart.

DE KERPEL R. & DE MOL A. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KERPEL R. & DE MOL A., company assigned to the tax number BE01458404541. The company DE KERPEL R. & DE MOL A. is located at the address: BOMMEL 3; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in DE KERPEL R. & DE MOL A. were not found.
The main activity of DE KERPEL R. & DE MOL A. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KERPEL R. & DE MOL A. is not available. You also can look at reviews of DE KERPEL R. & DE MOL A., open positions, location of DE KERPEL R. & DE MOL A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KERPEL R. & DE MOL A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KERPEL R. & DE MOL A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KERPEL R. & DE MOL A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KERPEL R. & DE MOL A., employees, financial statistics.