DANY DE SMEDT

Contactgegevens DANY DE SMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANY DE SMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANY DE SMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLIJSTRAAT 11; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52410824 (+32-52410824) 52410824 (+32-52410824)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANY DE SMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANY DE SMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANY DE SMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANY DE SMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANY DE SMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANY DE SMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANY DE SMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANY DE SMEDT
Products information DANY DE SMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DANY DE SMEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANY DE SMEDT
(Get full report from official database of BE for DANY DE SMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANY DE SMEDT
Addition kinds of activities for DANY DE SMEDT

1771. Concreet werk | Concrete work
289200. explosieven | Explosives
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
02140000. Schapen en geiten | Sheep and goats
31110602. Schildleer | Chamois leather

Werken bij DANY DE SMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANY DE SMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANY DE SMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANY DE SMEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van DANY DE SMEDT in sociale netwerken
Look for responds of DANY DE SMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANY DE SMEDT. Laat een reactie achter voor DANY DE SMEDT. DANY DE SMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANY DE SMEDT. Leave a respond for DANY DE SMEDT. DANY DE SMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANY DE SMEDT op de google maps. Adres en contacten DANY DE SMEDT
Location of DANY DE SMEDT on the google maps. Address and contacts of DANY DE SMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come DANY DE SMEDT DANY DE SMEDT: MARLEEN SPIESSENS | Descamps M | RAES M | Degavre Jacques | Artiosi BVBA

Other related companies as DANY DE SMEDT: MARLEEN SPIESSENS | Descamps M | RAES M | Degavre Jacques | Artiosi BVBA

DANY DE SMEDT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANY DE SMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf DANY DE SMEDT bevindt zich op het adres: BLIJSTRAAT 11; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DANY DE SMEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANY DE SMEDT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANY DE SMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANY DE SMEDT, openstaande posities, locatie van DANY DE SMEDT op de kaart.

DANY DE SMEDT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANY DE SMEDT, company assigned to the tax number BE01439178466. The company DANY DE SMEDT is located at the address: BLIJSTRAAT 11; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in DANY DE SMEDT were not found.
The main activity of DANY DE SMEDT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DANY DE SMEDT is not available. You also can look at reviews of DANY DE SMEDT, open positions, location of DANY DE SMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANY DE SMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANY DE SMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANY DE SMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANY DE SMEDT, employees, financial statistics.