ANDRE DEMERLIER

Contactgegevens ANDRE DEMERLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DEMERLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DEMERLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAARKEWEG 56; 9680; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55311569 (+32-55311569) 55311569 (+32-55311569)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DEMERLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DEMERLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DEMERLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DEMERLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DEMERLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DEMERLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DEMERLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DEMERLIER
Products information ANDRE DEMERLIER

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ANDRE DEMERLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DEMERLIER
(Get full report from official database of BE for ANDRE DEMERLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DEMERLIER
Addition kinds of activities for ANDRE DEMERLIER

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec

Werken bij ANDRE DEMERLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DEMERLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DEMERLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DEMERLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van ANDRE DEMERLIER in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DEMERLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DEMERLIER. Laat een reactie achter voor ANDRE DEMERLIER. ANDRE DEMERLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DEMERLIER. Leave a respond for ANDRE DEMERLIER. ANDRE DEMERLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DEMERLIER op de google maps. Adres en contacten ANDRE DEMERLIER
Location of ANDRE DEMERLIER on the google maps. Address and contacts of ANDRE DEMERLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DEMERLIER ANDRE DEMERLIER: Van Loocke W | RUDY EXPEELS | The Powershop B.V.B.A. | MEUBELEN ZEBRA | ERIK AERS

Other related companies as ANDRE DEMERLIER: Van Loocke W | RUDY EXPEELS | The Powershop B.V.B.A. | MEUBELEN ZEBRA | ERIK AERS

ANDRE DEMERLIER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DEMERLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf ANDRE DEMERLIER bevindt zich op het adres: MAARKEWEG 56; 9680; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ANDRE DEMERLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE DEMERLIER is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DEMERLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DEMERLIER, openstaande posities, locatie van ANDRE DEMERLIER op de kaart.

ANDRE DEMERLIER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DEMERLIER, company assigned to the tax number BE04723541259. The company ANDRE DEMERLIER is located at the address: MAARKEWEG 56; 9680; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ANDRE DEMERLIER were not found.
The main activity of ANDRE DEMERLIER is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DEMERLIER is not available. You also can look at reviews of ANDRE DEMERLIER, open positions, location of ANDRE DEMERLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DEMERLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DEMERLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DEMERLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DEMERLIER, employees, financial statistics.