ALBERT MARIAGE

Contactgegevens ALBERT MARIAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MARIAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MARIAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LONG PONT 17; 7863; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68336713 (+32-68336713) 68336713 (+32-68336713)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MARIAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MARIAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MARIAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MARIAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MARIAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MARIAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MARIAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MARIAGE
Products information ALBERT MARIAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ALBERT MARIAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MARIAGE
(Get full report from official database of BE for ALBERT MARIAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MARIAGE
Addition kinds of activities for ALBERT MARIAGE

20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
35360103. Hand liften | Hand hoists
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij ALBERT MARIAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MARIAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MARIAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MARIAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van ALBERT MARIAGE in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MARIAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MARIAGE. Laat een reactie achter voor ALBERT MARIAGE. ALBERT MARIAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MARIAGE. Leave a respond for ALBERT MARIAGE. ALBERT MARIAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MARIAGE op de google maps. Adres en contacten ALBERT MARIAGE
Location of ALBERT MARIAGE on the google maps. Address and contacts of ALBERT MARIAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MARIAGE ALBERT MARIAGE: MATIBAT | WALTER SUYKENS | FRANS BOUW | Vancoillie Jean-Pierre | De Smedt L

Other related companies as ALBERT MARIAGE: MATIBAT | WALTER SUYKENS | FRANS BOUW | Vancoillie Jean-Pierre | De Smedt L

ALBERT MARIAGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MARIAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf ALBERT MARIAGE bevindt zich op het adres: LONG PONT 17; 7863; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ALBERT MARIAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT MARIAGE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MARIAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MARIAGE, openstaande posities, locatie van ALBERT MARIAGE op de kaart.

ALBERT MARIAGE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MARIAGE, company assigned to the tax number BE09276000976. The company ALBERT MARIAGE is located at the address: LONG PONT 17; 7863; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in ALBERT MARIAGE were not found.
The main activity of ALBERT MARIAGE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MARIAGE is not available. You also can look at reviews of ALBERT MARIAGE, open positions, location of ALBERT MARIAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MARIAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MARIAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MARIAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MARIAGE, employees, financial statistics.