WIELERBAAN BLAARMEERSEN

Contactgegevens WIELERBAAN BLAARMEERSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERBAAN BLAARMEERSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERBAAN BLAARMEERSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDERLAAN 5C; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92211789 (+32-92211789) 92211789 (+32-92211789)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERBAAN BLAARMEERSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERBAAN BLAARMEERSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERBAAN BLAARMEERSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERBAAN BLAARMEERSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERBAAN BLAARMEERSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERBAAN BLAARMEERSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERBAAN BLAARMEERSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERBAAN BLAARMEERSEN
Products information WIELERBAAN BLAARMEERSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WIELERBAAN BLAARMEERSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERBAAN BLAARMEERSEN
(Get full report from official database of BE for WIELERBAAN BLAARMEERSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERBAAN BLAARMEERSEN
Addition kinds of activities for WIELERBAAN BLAARMEERSEN

514500. Banketbakkerij | Confectionery
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
24110206. Palen, hout: onbehandeld | Poles, wood: untreated
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies

Werken bij WIELERBAAN BLAARMEERSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERBAAN BLAARMEERSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERBAAN BLAARMEERSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERBAAN BLAARMEERSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van WIELERBAAN BLAARMEERSEN in sociale netwerken
Look for responds of WIELERBAAN BLAARMEERSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERBAAN BLAARMEERSEN. Laat een reactie achter voor WIELERBAAN BLAARMEERSEN. WIELERBAAN BLAARMEERSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERBAAN BLAARMEERSEN. Leave a respond for WIELERBAAN BLAARMEERSEN. WIELERBAAN BLAARMEERSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERBAAN BLAARMEERSEN op de google maps. Adres en contacten WIELERBAAN BLAARMEERSEN
Location of WIELERBAAN BLAARMEERSEN on the google maps. Address and contacts of WIELERBAAN BLAARMEERSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERBAAN BLAARMEERSEN WIELERBAAN BLAARMEERSEN: DDB GROUP BELGIUM SA/NV | Dujardin W | FOYER DE BURNOT | ANEESH | ERIC DECLERCK

Other related companies as WIELERBAAN BLAARMEERSEN: DDB GROUP BELGIUM SA/NV | Dujardin W | FOYER DE BURNOT | ANEESH | ERIC DECLERCK

WIELERBAAN BLAARMEERSEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERBAAN BLAARMEERSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf WIELERBAAN BLAARMEERSEN bevindt zich op het adres: ZUIDERLAAN 5C; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in WIELERBAAN BLAARMEERSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIELERBAAN BLAARMEERSEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERBAAN BLAARMEERSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERBAAN BLAARMEERSEN, openstaande posities, locatie van WIELERBAAN BLAARMEERSEN op de kaart.

WIELERBAAN BLAARMEERSEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERBAAN BLAARMEERSEN, company assigned to the tax number BE03265930175. The company WIELERBAAN BLAARMEERSEN is located at the address: ZUIDERLAAN 5C; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in WIELERBAAN BLAARMEERSEN were not found.
The main activity of WIELERBAAN BLAARMEERSEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERBAAN BLAARMEERSEN is not available. You also can look at reviews of WIELERBAAN BLAARMEERSEN, open positions, location of WIELERBAAN BLAARMEERSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERBAAN BLAARMEERSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERBAAN BLAARMEERSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERBAAN BLAARMEERSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERBAAN BLAARMEERSEN, employees, financial statistics.