SALONS LE ROXY

Contactgegevens SALONS LE ROXY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS LE ROXY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS LE ROXY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JOLIMONT 50; 7100; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 64229027 (+32-64229027) 64229027 (+32-64229027)

Fax (fax): +32 (83) 804-22-82 +32 (83) 804-22-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS LE ROXY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS LE ROXY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS LE ROXY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS LE ROXY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS LE ROXY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS LE ROXY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS LE ROXY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS LE ROXY
Products information SALONS LE ROXY

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SALONS LE ROXY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS LE ROXY
(Get full report from official database of BE for SALONS LE ROXY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS LE ROXY
Addition kinds of activities for SALONS LE ROXY

27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
28440301. Keulen | Colognes
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
42120201. Vloeibare transport, lokaal | Liquid haulage, local
50990208. Houtproducten, ruw | Timber products, rough

Werken bij SALONS LE ROXY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS LE ROXY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS LE ROXY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS LE ROXY. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van SALONS LE ROXY in sociale netwerken
Look for responds of SALONS LE ROXY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS LE ROXY. Laat een reactie achter voor SALONS LE ROXY. SALONS LE ROXY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS LE ROXY. Leave a respond for SALONS LE ROXY. SALONS LE ROXY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS LE ROXY op de google maps. Adres en contacten SALONS LE ROXY
Location of SALONS LE ROXY on the google maps. Address and contacts of SALONS LE ROXY

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS LE ROXY SALONS LE ROXY: SIRCO | LA FAMILLE | FRITUUR PATATJE | ALPHONSINE MEURISSE | CHRISTINA PAELINCK

Other related companies as SALONS LE ROXY: SIRCO | LA FAMILLE | FRITUUR PATATJE | ALPHONSINE MEURISSE | CHRISTINA PAELINCK

SALONS LE ROXY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS LE ROXY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf SALONS LE ROXY bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JOLIMONT 50; 7100; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in SALONS LE ROXY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALONS LE ROXY is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS LE ROXY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS LE ROXY, openstaande posities, locatie van SALONS LE ROXY op de kaart.

SALONS LE ROXY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALONS LE ROXY, company assigned to the tax number BE09557800292. The company SALONS LE ROXY is located at the address: CHAUSS?E DE JOLIMONT 50; 7100; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in SALONS LE ROXY were not found.
The main activity of SALONS LE ROXY is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS LE ROXY is not available. You also can look at reviews of SALONS LE ROXY, open positions, location of SALONS LE ROXY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS LE ROXY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS LE ROXY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS LE ROXY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS LE ROXY, employees, financial statistics.