LE RICHE-LIEU

Contactgegevens LE RICHE-LIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE RICHE-LIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE RICHE-LIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE S?LIS 66; 4300; WAREMME (GRAND), België

Telefoon (phone): 475875823 (+32-475875823) 475875823 (+32-475875823)

Fax (fax): +32 (82) 956-52-60 +32 (82) 956-52-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE RICHE-LIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE RICHE-LIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE RICHE-LIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE RICHE-LIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE RICHE-LIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE RICHE-LIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE RICHE-LIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE RICHE-LIEU
Products information LE RICHE-LIEU

BTW identificatienummer (tax): BE04546112060
Ondernemingsnummer: 8966735839
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LE RICHE-LIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE RICHE-LIEU
(Get full report from official database of BE for LE RICHE-LIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE RICHE-LIEU
Addition kinds of activities for LE RICHE-LIEU

599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers

Werken bij LE RICHE-LIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE RICHE-LIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE RICHE-LIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE RICHE-LIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van LE RICHE-LIEU in sociale netwerken
Look for responds of LE RICHE-LIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE RICHE-LIEU. Laat een reactie achter voor LE RICHE-LIEU. LE RICHE-LIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE RICHE-LIEU. Leave a respond for LE RICHE-LIEU. LE RICHE-LIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE RICHE-LIEU op de google maps. Adres en contacten LE RICHE-LIEU
Location of LE RICHE-LIEU on the google maps. Address and contacts of LE RICHE-LIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come LE RICHE-LIEU LE RICHE-LIEU: RAYMOND STEENO | Coutiaux L | CAMPING VAL D'EMERAUDE | PHILIPPE VAN OVERMEIREN | Titanic

Other related companies as LE RICHE-LIEU: RAYMOND STEENO | Coutiaux L | CAMPING VAL D'EMERAUDE | PHILIPPE VAN OVERMEIREN | Titanic

LE RICHE-LIEU is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE RICHE-LIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04546112060. Het bedrijf LE RICHE-LIEU bevindt zich op het adres: RUE DE S?LIS 66; 4300; WAREMME (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 140,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in LE RICHE-LIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE RICHE-LIEU is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE RICHE-LIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE RICHE-LIEU, openstaande posities, locatie van LE RICHE-LIEU op de kaart.

LE RICHE-LIEU is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE RICHE-LIEU, company assigned to the tax number BE04546112060. The company LE RICHE-LIEU is located at the address: RUE DE S?LIS 66; 4300; WAREMME (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 140,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in LE RICHE-LIEU were not found.
The main activity of LE RICHE-LIEU is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LE RICHE-LIEU is not available. You also can look at reviews of LE RICHE-LIEU, open positions, location of LE RICHE-LIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE RICHE-LIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE RICHE-LIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE RICHE-LIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE RICHE-LIEU, employees, financial statistics.