Saverwel BVBA

Contactgegevens Saverwel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saverwel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saverwel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dronckaertstraat 194 8930 Rekkem (Menen), België

Telefoon (phone): +32 (84) 902-56-20 +32 (84) 902-56-20

Fax (fax): +32 (15) 283-26-22 +32 (15) 283-26-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saverwel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saverwel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saverwel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saverwel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saverwel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saverwel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saverwel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saverwel BVBA
Products information Saverwel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04223937988
Ondernemingsnummer: 7434967041
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Saverwel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saverwel BVBA
(Get full report from official database of BE for Saverwel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saverwel BVBA
Addition kinds of activities for Saverwel BVBA

3082. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
38420113. Ruimtepakken | Space suits
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
50519904. ingots | Ingots

Werken bij Saverwel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saverwel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saverwel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saverwel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van Saverwel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Saverwel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saverwel BVBA. Laat een reactie achter voor Saverwel BVBA. Saverwel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saverwel BVBA. Leave a respond for Saverwel BVBA. Saverwel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saverwel BVBA op de google maps. Adres en contacten Saverwel BVBA
Location of Saverwel BVBA on the google maps. Address and contacts of Saverwel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Saverwel BVBA Saverwel BVBA: Ysewijn Lucien BVBA | Chocolatine (La) | REISBOEKHANDEL NOMADE | Art Matique | LA MAISON SURPRISE

Other related companies as Saverwel BVBA: Ysewijn Lucien BVBA | Chocolatine (La) | REISBOEKHANDEL NOMADE | Art Matique | LA MAISON SURPRISE

Saverwel BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saverwel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04223937988. Het bedrijf Saverwel BVBA bevindt zich op het adres: Dronckaertstraat 194 8930 Rekkem (Menen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Saverwel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saverwel BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saverwel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saverwel BVBA, openstaande posities, locatie van Saverwel BVBA op de kaart.

Saverwel BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saverwel BVBA, company assigned to the tax number BE04223937988. The company Saverwel BVBA is located at the address: Dronckaertstraat 194 8930 Rekkem (Menen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Saverwel BVBA were not found.
The main activity of Saverwel BVBA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Saverwel BVBA is not available. You also can look at reviews of Saverwel BVBA, open positions, location of Saverwel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saverwel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saverwel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saverwel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saverwel BVBA, employees, financial statistics.