FEESTZAAL DEN DROSSAERD

Contactgegevens FEESTZAAL DEN DROSSAERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEESTZAAL DEN DROSSAERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEESTZAAL DEN DROSSAERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKSTRAAT 21; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11643725 (+32-11643725) 11643725 (+32-11643725)

Fax (fax): +32 (53) 617-29-63 +32 (53) 617-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEESTZAAL DEN DROSSAERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEESTZAAL DEN DROSSAERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEESTZAAL DEN DROSSAERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEESTZAAL DEN DROSSAERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEESTZAAL DEN DROSSAERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEESTZAAL DEN DROSSAERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEESTZAAL DEN DROSSAERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEESTZAAL DEN DROSSAERD
Products information FEESTZAAL DEN DROSSAERD

BTW identificatienummer (tax): BE03867980957
Ondernemingsnummer: 4108306884
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FEESTZAAL DEN DROSSAERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEESTZAAL DEN DROSSAERD
(Get full report from official database of BE for FEESTZAAL DEN DROSSAERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEESTZAAL DEN DROSSAERD
Addition kinds of activities for FEESTZAAL DEN DROSSAERD

20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
33219900. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations

Werken bij FEESTZAAL DEN DROSSAERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEESTZAAL DEN DROSSAERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEESTZAAL DEN DROSSAERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEESTZAAL DEN DROSSAERD. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FEESTZAAL DEN DROSSAERD in sociale netwerken
Look for responds of FEESTZAAL DEN DROSSAERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEESTZAAL DEN DROSSAERD. Laat een reactie achter voor FEESTZAAL DEN DROSSAERD. FEESTZAAL DEN DROSSAERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEESTZAAL DEN DROSSAERD. Leave a respond for FEESTZAAL DEN DROSSAERD. FEESTZAAL DEN DROSSAERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEESTZAAL DEN DROSSAERD op de google maps. Adres en contacten FEESTZAAL DEN DROSSAERD
Location of FEESTZAAL DEN DROSSAERD on the google maps. Address and contacts of FEESTZAAL DEN DROSSAERD

Andere gerelateerde bedrijven als come FEESTZAAL DEN DROSSAERD FEESTZAAL DEN DROSSAERD: RESTAURANT MAPPA MUNDO | Gentier J | FERNAND VAN DE VELDE | Despierre R | Medical Scientific Huart-Hospidex NV

Other related companies as FEESTZAAL DEN DROSSAERD: RESTAURANT MAPPA MUNDO | Gentier J | FERNAND VAN DE VELDE | Despierre R | Medical Scientific Huart-Hospidex NV

FEESTZAAL DEN DROSSAERD is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEESTZAAL DEN DROSSAERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867980957. Het bedrijf FEESTZAAL DEN DROSSAERD bevindt zich op het adres: PARKSTRAAT 21; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in FEESTZAAL DEN DROSSAERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEESTZAAL DEN DROSSAERD is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEESTZAAL DEN DROSSAERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEESTZAAL DEN DROSSAERD, openstaande posities, locatie van FEESTZAAL DEN DROSSAERD op de kaart.

FEESTZAAL DEN DROSSAERD is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEESTZAAL DEN DROSSAERD, company assigned to the tax number BE03867980957. The company FEESTZAAL DEN DROSSAERD is located at the address: PARKSTRAAT 21; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in FEESTZAAL DEN DROSSAERD were not found.
The main activity of FEESTZAAL DEN DROSSAERD is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FEESTZAAL DEN DROSSAERD is not available. You also can look at reviews of FEESTZAAL DEN DROSSAERD, open positions, location of FEESTZAAL DEN DROSSAERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEESTZAAL DEN DROSSAERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEESTZAAL DEN DROSSAERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEESTZAAL DEN DROSSAERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEESTZAAL DEN DROSSAERD, employees, financial statistics.