FEESTZAAL DE KENTINGS

Contactgegevens FEESTZAAL DE KENTINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEESTZAAL DE KENTINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEESTZAAL DE KENTINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KENTINGS 18; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11647939 (+32-11647939) 11647939 (+32-11647939)

Fax (fax): +32 (10) 599-87-21 +32 (10) 599-87-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEESTZAAL DE KENTINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEESTZAAL DE KENTINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEESTZAAL DE KENTINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEESTZAAL DE KENTINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEESTZAAL DE KENTINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEESTZAAL DE KENTINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEESTZAAL DE KENTINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEESTZAAL DE KENTINGS
Products information FEESTZAAL DE KENTINGS

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FEESTZAAL DE KENTINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEESTZAAL DE KENTINGS
(Get full report from official database of BE for FEESTZAAL DE KENTINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEESTZAAL DE KENTINGS
Addition kinds of activities for FEESTZAAL DE KENTINGS

673300. Trusts, nec | Trusts, nec
24119903. Logging kampen en aannemers | Logging camps and contractors
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
31310202. Hielkapjes | Heel caps
34430802. Flumes, metalen plaat | Flumes, metal plate
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
51319901. Riem- en gespmateriaal kits | Belt and buckle assembly kits

Werken bij FEESTZAAL DE KENTINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEESTZAAL DE KENTINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEESTZAAL DE KENTINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEESTZAAL DE KENTINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van FEESTZAAL DE KENTINGS in sociale netwerken
Look for responds of FEESTZAAL DE KENTINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEESTZAAL DE KENTINGS. Laat een reactie achter voor FEESTZAAL DE KENTINGS. FEESTZAAL DE KENTINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEESTZAAL DE KENTINGS. Leave a respond for FEESTZAAL DE KENTINGS. FEESTZAAL DE KENTINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEESTZAAL DE KENTINGS op de google maps. Adres en contacten FEESTZAAL DE KENTINGS
Location of FEESTZAAL DE KENTINGS on the google maps. Address and contacts of FEESTZAAL DE KENTINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come FEESTZAAL DE KENTINGS FEESTZAAL DE KENTINGS: C. VAN BOSSELE | TREEMA CAR | P. UWENTS | ANNE LEMAIRE | AVA PAPIERWAREN

Other related companies as FEESTZAAL DE KENTINGS: C. VAN BOSSELE | TREEMA CAR | P. UWENTS | ANNE LEMAIRE | AVA PAPIERWAREN

FEESTZAAL DE KENTINGS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEESTZAAL DE KENTINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf FEESTZAAL DE KENTINGS bevindt zich op het adres: DE KENTINGS 18; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in FEESTZAAL DE KENTINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEESTZAAL DE KENTINGS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEESTZAAL DE KENTINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEESTZAAL DE KENTINGS, openstaande posities, locatie van FEESTZAAL DE KENTINGS op de kaart.

FEESTZAAL DE KENTINGS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEESTZAAL DE KENTINGS, company assigned to the tax number BE09382568359. The company FEESTZAAL DE KENTINGS is located at the address: DE KENTINGS 18; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in FEESTZAAL DE KENTINGS were not found.
The main activity of FEESTZAAL DE KENTINGS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FEESTZAAL DE KENTINGS is not available. You also can look at reviews of FEESTZAAL DE KENTINGS, open positions, location of FEESTZAAL DE KENTINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEESTZAAL DE KENTINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEESTZAAL DE KENTINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEESTZAAL DE KENTINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEESTZAAL DE KENTINGS, employees, financial statistics.