Lux-Shop-Paal

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Lux-Shop-Paal
Private companiesMotion Pictures • Lux-Shop-Paal

Contactgegevens Lux-Shop-Paal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lux-Shop-Paal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lux-Shop-Paal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Acacialaan 2; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 42 24 05 (+32-011 42 24 05) 011 42 24 05 (+32-011 42 24 05)

Fax (fax): 011 42 59 09 (+32-011 42 59 09) 011 42 59 09 (+32-011 42 59 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lux-Shop-Paal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lux-Shop-Paal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lux-Shop-Paal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lux-Shop-Paal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lux-Shop-Paal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lux-Shop-Paal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lux-Shop-Paal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lux-Shop-Paal
Products information Lux-Shop-Paal

BTW identificatienummer (tax): BE02495513916
Ondernemingsnummer: 7871948242
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Cleaners & dyers; Clothing (Industrial) - Rental & Repair

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lux-Shop-Paal
(Get full report from official database of BE for Lux-Shop-Paal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lux-Shop-Paal
Addition kinds of activities for Lux-Shop-Paal

1041. Gouden ertsen | Gold ores
20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
31449903. Orthopedische schoenen, vrouwen | Orthopedic shoes, women's
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment

Werken bij Lux-Shop-Paal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lux-Shop-Paal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lux-Shop-Paal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lux-Shop-Paal. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Lux-Shop-Paal in sociale netwerken
Look for responds of Lux-Shop-Paal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lux-Shop-Paal. Laat een reactie achter voor Lux-Shop-Paal. Lux-Shop-Paal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lux-Shop-Paal. Leave a respond for Lux-Shop-Paal. Lux-Shop-Paal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lux-Shop-Paal op de google maps. Adres en contacten Lux-Shop-Paal
Location of Lux-Shop-Paal on the google maps. Address and contacts of Lux-Shop-Paal

Andere gerelateerde bedrijven als come Lux-Shop-Paal Lux-Shop-Paal: Ketelslegers | Creaplan NV | MARIANE BRISON | CR?CHE LES LOUPIOTS | NICOLE VAN HERCK

Other related companies as Lux-Shop-Paal: Ketelslegers | Creaplan NV | MARIANE BRISON | CR?CHE LES LOUPIOTS | NICOLE VAN HERCK

Lux-Shop-Paal is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lux-Shop-Paal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02495513916. Het bedrijf Lux-Shop-Paal bevindt zich op het adres: Acacialaan 2; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Cleaners & dyers; Clothing (Industrial) - Rental & Repair.
De hoofdactiviteit van Lux-Shop-Paal is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lux-Shop-Paal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lux-Shop-Paal, openstaande posities, locatie van Lux-Shop-Paal op de kaart.

Lux-Shop-Paal is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lux-Shop-Paal, company assigned to the tax number BE02495513916. The company Lux-Shop-Paal is located at the address: Acacialaan 2; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Cleaners & dyers; Clothing (Industrial) - Rental & Repair.
The main activity of Lux-Shop-Paal is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lux-Shop-Paal is not available. You also can look at reviews of Lux-Shop-Paal, open positions, location of Lux-Shop-Paal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lux-Shop-Paal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lux-Shop-Paal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lux-Shop-Paal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lux-Shop-Paal, employees, financial statistics.