JPS Schoonmaakbedrijf

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JPS Schoonmaakbedrijf
Private companiesAgricultural Services • JPS Schoonmaakbedrijf

Contactgegevens JPS Schoonmaakbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JPS Schoonmaakbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

JPS Schoonmaakbedrijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Heidestraat 8; 3740; Bilzen (Munsterbilzen), België

Telefoon (phone): 089 30 77 06 (+32-089 30 77 06) 089 30 77 06 (+32-089 30 77 06)

Fax (fax): 089 30 77 08 (+32-089 30 77 08) 089 30 77 08 (+32-089 30 77 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JPS Schoonmaakbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JPS Schoonmaakbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JPS Schoonmaakbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JPS Schoonmaakbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JPS Schoonmaakbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JPS Schoonmaakbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JPS Schoonmaakbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JPS Schoonmaakbedrijf
Products information JPS Schoonmaakbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE09605865478
Ondernemingsnummer: 3767456054
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Janitor service; Window cleaners

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JPS Schoonmaakbedrijf
(Get full report from official database of BE for JPS Schoonmaakbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor JPS Schoonmaakbedrijf
Addition kinds of activities for JPS Schoonmaakbedrijf

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
20910315. Vis, gerookt | Fish, smoked
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
35230415. Pluimvee brouwerijen, voeders en waterers | Poultry brooders, feeders and waterers

Werken bij JPS Schoonmaakbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JPS Schoonmaakbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JPS Schoonmaakbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JPS Schoonmaakbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van JPS Schoonmaakbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of JPS Schoonmaakbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor JPS Schoonmaakbedrijf. Laat een reactie achter voor JPS Schoonmaakbedrijf. JPS Schoonmaakbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JPS Schoonmaakbedrijf. Leave a respond for JPS Schoonmaakbedrijf. JPS Schoonmaakbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JPS Schoonmaakbedrijf op de google maps. Adres en contacten JPS Schoonmaakbedrijf
Location of JPS Schoonmaakbedrijf on the google maps. Address and contacts of JPS Schoonmaakbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come JPS Schoonmaakbedrijf JPS Schoonmaakbedrijf: BIANCA | APM/PUT PIERRE BVBA | MARC LOOTENS | Cyberwork s.a. | De Ridder BVBA

Other related companies as JPS Schoonmaakbedrijf: BIANCA | APM/PUT PIERRE BVBA | MARC LOOTENS | Cyberwork s.a. | De Ridder BVBA

JPS Schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JPS Schoonmaakbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09605865478. Het bedrijf JPS Schoonmaakbedrijf bevindt zich op het adres: Nieuwe Heidestraat 8; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Janitor service; Window cleaners.
De hoofdactiviteit van JPS Schoonmaakbedrijf is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JPS Schoonmaakbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JPS Schoonmaakbedrijf, openstaande posities, locatie van JPS Schoonmaakbedrijf op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JPS Schoonmaakbedrijf is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JPS Schoonmaakbedrijf, company assigned to the tax number BE09605865478. The company JPS Schoonmaakbedrijf is located at the address: Nieuwe Heidestraat 8; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Janitor service; Window cleaners.
The main activity of JPS Schoonmaakbedrijf is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JPS Schoonmaakbedrijf is not available. You also can look at reviews of JPS Schoonmaakbedrijf, open positions, location of JPS Schoonmaakbedrijf on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JPS Schoonmaakbedrijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JPS Schoonmaakbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JPS Schoonmaakbedrijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JPS Schoonmaakbedrijf, employees, financial statistics.