DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)

Contactgegevens DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'H?pital 41; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 59 78 (+32-02 512 59 78) 02 512 59 78 (+32-02 512 59 78)

Fax (fax): 02 512 52 59 (+32-02 512 52 59) 02 512 52 59 (+32-02 512 52 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)
Products information DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)

BTW identificatienummer (tax): BE08347381591
Ondernemingsnummer: 9269958496
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Fur,leather & buckskin - Cleaning & Repair; Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers; Chair-cleaning; Rugs & carpets - Repair & restoration

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)
(Get full report from official database of BE for DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ))

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)
Addition kinds of activities for DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)

442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
28759901. Compost | Compost
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service

Werken bij DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) in sociale netwerken
Look for responds of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). Laat een reactie achter voor DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). Leave a respond for DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ). DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) op de google maps. Adres en contacten DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)
Location of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) on the google maps. Address and contacts of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ)

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | AD-Delhaize | Easybraine SA | EURO INTERNATIONAL | Jonica

Other related companies as DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ): VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | AD-Delhaize | Easybraine SA | EURO INTERNATIONAL | Jonica

DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08347381591. Het bedrijf DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) bevindt zich op het adres: Rue de l'H?pital 41; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 185,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Fur,leather & buckskin - Cleaning & Repair; Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers; Chair-cleaning; Rugs & carpets - Repair & restoration.
De hoofdactiviteit van DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), openstaande posities, locatie van DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) op de kaart.

DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), company assigned to the tax number BE08347381591. The company DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is located at the address: Rue de l'H?pital 41; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 185,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Fur,leather & buckskin - Cleaning & Repair; Curtains (Cleaning of); Cleaners & dyers; Chair-cleaning; Rugs & carpets - Repair & restoration.
The main activity of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) is not available. You also can look at reviews of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), open positions, location of DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GEEST (TEINTURIER-VERVERIJ), employees, financial statistics.