Chem-Dry De Keulenaer

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Chem-Dry De Keulenaer
Private companiesCoal Mining • Chem-Dry De Keulenaer

Contactgegevens Chem-Dry De Keulenaer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chem-Dry De Keulenaer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chem-Dry De Keulenaer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Helderstraat 13; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 366 34 27; 0495 30 75 54 (+32-03 366 34 27; 0495 30 75 54) 03 366 34 27; 0495 30 75 54 (+32-03 366 34 27; 0495 30 75 54)

Fax (fax): 03 366 16 90 (+32-03 366 16 90) 03 366 16 90 (+32-03 366 16 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chem-Dry De Keulenaer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chem-Dry De Keulenaer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chem-Dry De Keulenaer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chem-Dry De Keulenaer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chem-Dry De Keulenaer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chem-Dry De Keulenaer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chem-Dry De Keulenaer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chem-Dry De Keulenaer
Products information Chem-Dry De Keulenaer

BTW identificatienummer (tax): BE07001281738
Ondernemingsnummer: 8946685791
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Chair-cleaning; Ceilings

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chem-Dry De Keulenaer
(Get full report from official database of BE for Chem-Dry De Keulenaer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chem-Dry De Keulenaer
Addition kinds of activities for Chem-Dry De Keulenaer

24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
51449902. Eieren: schoonmaken, oliebehandeling, verpakking en gradering | Eggs: cleaning, oil treating, packing, and grading
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij Chem-Dry De Keulenaer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chem-Dry De Keulenaer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chem-Dry De Keulenaer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chem-Dry De Keulenaer. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Chem-Dry De Keulenaer in sociale netwerken
Look for responds of Chem-Dry De Keulenaer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chem-Dry De Keulenaer. Laat een reactie achter voor Chem-Dry De Keulenaer. Chem-Dry De Keulenaer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chem-Dry De Keulenaer. Leave a respond for Chem-Dry De Keulenaer. Chem-Dry De Keulenaer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chem-Dry De Keulenaer op de google maps. Adres en contacten Chem-Dry De Keulenaer
Location of Chem-Dry De Keulenaer on the google maps. Address and contacts of Chem-Dry De Keulenaer

Andere gerelateerde bedrijven als come Chem-Dry De Keulenaer Chem-Dry De Keulenaer: VERMEULEN | TOM & CO | Amerijckx | POSTILJON WANDELCLUB | EUROP'AVENTURE

Other related companies as Chem-Dry De Keulenaer: VERMEULEN | TOM & CO | Amerijckx | POSTILJON WANDELCLUB | EUROP'AVENTURE

Chem-Dry De Keulenaer is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chem-Dry De Keulenaer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001281738. Het bedrijf Chem-Dry De Keulenaer bevindt zich op het adres: Helderstraat 13; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Chair-cleaning; Ceilings.
De hoofdactiviteit van Chem-Dry De Keulenaer is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chem-Dry De Keulenaer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chem-Dry De Keulenaer, openstaande posities, locatie van Chem-Dry De Keulenaer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chem-Dry De Keulenaer is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chem-Dry De Keulenaer, company assigned to the tax number BE07001281738. The company Chem-Dry De Keulenaer is located at the address: Helderstraat 13; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Chair-cleaning; Ceilings.
The main activity of Chem-Dry De Keulenaer is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chem-Dry De Keulenaer is not available. You also can look at reviews of Chem-Dry De Keulenaer, open positions, location of Chem-Dry De Keulenaer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chem-Dry De Keulenaer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chem-Dry De Keulenaer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chem-Dry De Keulenaer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chem-Dry De Keulenaer, employees, financial statistics.