Atelier Artisanal de Tapis

Contactgegevens Atelier Artisanal de Tapis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Artisanal de Tapis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Artisanal de Tapis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Edmond Picard 55; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 343 80 80 (+32-02 343 80 80) 02 343 80 80 (+32-02 343 80 80)

Fax (fax): +32 (53) 428-90-17 +32 (53) 428-90-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Artisanal de Tapis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Artisanal de Tapis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Artisanal de Tapis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Artisanal de Tapis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Artisanal de Tapis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Artisanal de Tapis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Artisanal de Tapis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Artisanal de Tapis
Products information Atelier Artisanal de Tapis

BTW identificatienummer (tax): BE06244598388
Ondernemingsnummer: 4451354980
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Rugs & carpets - Repair & restoration

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Artisanal de Tapis
(Get full report from official database of BE for Atelier Artisanal de Tapis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Artisanal de Tapis
Addition kinds of activities for Atelier Artisanal de Tapis

20419905. Meelmolens, granen (behalve rijst) | Flour mills, cereal (except rice)
23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops

Werken bij Atelier Artisanal de Tapis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Artisanal de Tapis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Artisanal de Tapis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Artisanal de Tapis. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

 • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Eco-dé bvba

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

 • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

 • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

  Regio: OREYE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

 • Teamleader (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

  Type: Werfreserve

  Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Atelier Artisanal de Tapis in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Artisanal de Tapis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Artisanal de Tapis. Laat een reactie achter voor Atelier Artisanal de Tapis. Atelier Artisanal de Tapis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Artisanal de Tapis. Leave a respond for Atelier Artisanal de Tapis. Atelier Artisanal de Tapis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Artisanal de Tapis op de google maps. Adres en contacten Atelier Artisanal de Tapis
Location of Atelier Artisanal de Tapis on the google maps. Address and contacts of Atelier Artisanal de Tapis

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Artisanal de Tapis Atelier Artisanal de Tapis: FLDÉCOLLETAGE DEDECKER SA | Storme S | Aviation (Garage de l') SPRL | VT GREEN STAR MALDEGEM | GENERALE REVETEMENTS

Other related companies as Atelier Artisanal de Tapis: FLDÉCOLLETAGE DEDECKER SA | Storme S | Aviation (Garage de l') SPRL | VT GREEN STAR MALDEGEM | GENERALE REVETEMENTS

Atelier Artisanal de Tapis is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Artisanal de Tapis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244598388. Het bedrijf Atelier Artisanal de Tapis bevindt zich op het adres: Rue Edmond Picard 55; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Rugs & carpets - Repair & restoration.
De hoofdactiviteit van Atelier Artisanal de Tapis is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Artisanal de Tapis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Artisanal de Tapis, openstaande posities, locatie van Atelier Artisanal de Tapis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Artisanal de Tapis is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier Artisanal de Tapis, company assigned to the tax number BE06244598388. The company Atelier Artisanal de Tapis is located at the address: Rue Edmond Picard 55; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Rugs & carpets - Repair & restoration.
The main activity of Atelier Artisanal de Tapis is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Artisanal de Tapis is not available. You also can look at reviews of Atelier Artisanal de Tapis, open positions, location of Atelier Artisanal de Tapis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Artisanal de Tapis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Artisanal de Tapis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Artisanal de Tapis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Artisanal de Tapis, employees, financial statistics.