Asconet SA

Contactgegevens Asconet SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asconet SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asconet SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Provinciale 293; 1301; Wavre (Bierges), België

Telefoon (phone): 02 523 25 76; 010 42 07 07 (+32-02 523 25 76; 010 42 07 07) 02 523 25 76; 010 42 07 07 (+32-02 523 25 76; 010 42 07 07)

Fax (fax): 010 42 07 09 (+32-010 42 07 09) 010 42 07 09 (+32-010 42 07 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asconet SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asconet SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asconet SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asconet SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asconet SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asconet SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asconet SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asconet SA
Products information Asconet SA

BTW identificatienummer (tax): BE07720062255
Ondernemingsnummer: 6379455566
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Window cleaners; Janitor service

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asconet SA
(Get full report from official database of BE for Asconet SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asconet SA
Addition kinds of activities for Asconet SA

02730105. Forel boerderij | Trout farm
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
52110402. Modulaire huizen | Modular homes

Werken bij Asconet SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asconet SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asconet SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asconet SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

 • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

 • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

 • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

 • POETSHULP Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SBS Skill BuilderS

  Type: Vaste Job

  Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

 • Commercieel medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

 • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

 • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van Asconet SA in sociale netwerken
Look for responds of Asconet SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asconet SA. Laat een reactie achter voor Asconet SA. Asconet SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asconet SA. Leave a respond for Asconet SA. Asconet SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asconet SA op de google maps. Adres en contacten Asconet SA
Location of Asconet SA on the google maps. Address and contacts of Asconet SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Asconet SA Asconet SA: GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN | MICHEL MAES | Auberge du Ninglinspo | ISABELLE (HUIS SIMONE) | GLOBAL HOUSE

Other related companies as Asconet SA: GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN | MICHEL MAES | Auberge du Ninglinspo | ISABELLE (HUIS SIMONE) | GLOBAL HOUSE

Asconet SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Asconet SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720062255. Het bedrijf Asconet SA bevindt zich op het adres: Rue Provinciale 293; 1301; Wavre (Bierges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Window cleaners; Janitor service.
De hoofdactiviteit van Asconet SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asconet SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asconet SA, openstaande posities, locatie van Asconet SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asconet SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Asconet SA, company assigned to the tax number BE07720062255. The company Asconet SA is located at the address: Rue Provinciale 293; 1301; Wavre (Bierges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Window cleaners; Janitor service.
The main activity of Asconet SA is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Asconet SA is not available. You also can look at reviews of Asconet SA, open positions, location of Asconet SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asconet SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asconet SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asconet SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asconet SA, employees, financial statistics.