GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN
Private companiesUnited States Postal Service • GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN

Contactgegevens GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN- BIJGAARDENSTRAAT 21; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23770972 (+32-23770972) 23770972 (+32-23770972)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN
Products information GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Française, Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Centres de Conférences, Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN
(Get full report from official database of BE for GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN
Addition kinds of activities for GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN

335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop

Werken bij GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN in sociale netwerken
Look for responds of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. Laat een reactie achter voor GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. Leave a respond for GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN. GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN op de google maps. Adres en contacten GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN
Location of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN on the google maps. Address and contacts of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: MARCEL BARRة | SIMONE BIETLOT | SPORTURA REIZEN | Preseaux Ets SPRL | OPUS TH??TRE 3

Other related companies as GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN: MARCEL BARRة | SIMONE BIETLOT | SPORTURA REIZEN | Preseaux Ets SPRL | OPUS TH??TRE 3

GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN bevindt zich op het adres: KLEIN- BIJGAARDENSTRAAT 21; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Française, Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Centres de Conférences, Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, openstaande posities, locatie van GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN op de kaart.

GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, company assigned to the tax number BE01956909179. The company GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is located at the address: KLEIN- BIJGAARDENSTRAAT 21; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Française, Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Centres de Conférences, Salles de Réception..
The main activity of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN is not available. You also can look at reviews of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, open positions, location of GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASTHOF KLEIN BIJGAARDEN, employees, financial statistics.