Artréno

Contactgegevens Artréno: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artréno: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artréno

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Eugène Keym 26 Box 3; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 672 36 31; 0495 20 10 46 (+32-02 672 36 31; 0495 20 10 46) 02 672 36 31; 0495 20 10 46 (+32-02 672 36 31; 0495 20 10 46)

Fax (fax): 02 672 36 31 (+32-02 672 36 31) 02 672 36 31 (+32-02 672 36 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artréno: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artréno"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artréno"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artréno, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artréno. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artréno, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artréno. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artréno
Products information Artréno

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Janitor service

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artréno
(Get full report from official database of BE for Artréno)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artréno
Addition kinds of activities for Artréno

519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
608299. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
52310201. Verf | Paint

Werken bij Artréno: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artréno: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artréno. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artréno. Looking for open vacancies in other companies

 • WEGENWERKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

 • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

 • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

  Type: Studentenjob

  Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

 • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • Senior Network System Engineer (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Trinsy

  Type: Vaste Job

  Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

 • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

 • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

  Type: Werfreserve

  Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Artréno in sociale netwerken
Look for responds of Artréno in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artréno. Laat een reactie achter voor Artréno. Artréno bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artréno. Leave a respond for Artréno. Artréno on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artréno op de google maps. Adres en contacten Artréno
Location of Artréno on the google maps. Address and contacts of Artréno

Andere gerelateerde bedrijven als come Artréno Artréno: LAV O NET | C.P.A.S. | Vanosmael H | ABC DISTRIBUTION | FRAN?OISE BLOCHOUSE

Other related companies as Artréno: LAV O NET | C.P.A.S. | Vanosmael H | ABC DISTRIBUTION | FRAN?OISE BLOCHOUSE

Artréno is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artréno, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf Artréno bevindt zich op het adres: Place Eugène Keym 26 Box 3; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Janitor service.
De hoofdactiviteit van Artréno is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artréno is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artréno, openstaande posities, locatie van Artréno op de kaart.

Artréno is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artréno, company assigned to the tax number BE05533233642. The company Artréno is located at the address: Place Eugène Keym 26 Box 3; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Janitor service.
The main activity of Artréno is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Artréno is not available. You also can look at reviews of Artréno, open positions, location of Artréno on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artréno, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artréno, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artréno, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artréno, employees, financial statistics.