ANTI-ALLERGIE

Contactgegevens ANTI-ALLERGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTI-ALLERGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTI-ALLERGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guldenroedestraat 32; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 0486 46 19 86 (+32-0486 46 19 86) 0486 46 19 86 (+32-0486 46 19 86)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTI-ALLERGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTI-ALLERGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTI-ALLERGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTI-ALLERGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTI-ALLERGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTI-ALLERGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTI-ALLERGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTI-ALLERGIE
Products information ANTI-ALLERGIE

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Chair-cleaning; Curtains (Cleaning of)

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTI-ALLERGIE
(Get full report from official database of BE for ANTI-ALLERGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTI-ALLERGIE
Addition kinds of activities for ANTI-ALLERGIE

332200. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
871300. Surveying services | Surveying services
20630000. Bietensuiker | Beet sugar
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory

Werken bij ANTI-ALLERGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTI-ALLERGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTI-ALLERGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTI-ALLERGIE. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

  Regio: SERSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

 • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

 • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

 • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • Planner (LESSINES)

  Regio: LESSINES

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

 • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

  Type: Studentenjob

  * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

 • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

 • Junior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van ANTI-ALLERGIE in sociale netwerken
Look for responds of ANTI-ALLERGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTI-ALLERGIE. Laat een reactie achter voor ANTI-ALLERGIE. ANTI-ALLERGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTI-ALLERGIE. Leave a respond for ANTI-ALLERGIE. ANTI-ALLERGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTI-ALLERGIE op de google maps. Adres en contacten ANTI-ALLERGIE
Location of ANTI-ALLERGIE on the google maps. Address and contacts of ANTI-ALLERGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTI-ALLERGIE ANTI-ALLERGIE: ANHYP | RAMANDT | CONTAINERPARK SCHILDE | MEUBELEN HUYBRECHT | Spiessens Herman

Other related companies as ANTI-ALLERGIE: ANHYP | RAMANDT | CONTAINERPARK SCHILDE | MEUBELEN HUYBRECHT | Spiessens Herman

ANTI-ALLERGIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTI-ALLERGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf ANTI-ALLERGIE bevindt zich op het adres: Guldenroedestraat 32; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Chair-cleaning; Curtains (Cleaning of).
De hoofdactiviteit van ANTI-ALLERGIE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTI-ALLERGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTI-ALLERGIE, openstaande posities, locatie van ANTI-ALLERGIE op de kaart.

ANTI-ALLERGIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTI-ALLERGIE, company assigned to the tax number BE08749755859. The company ANTI-ALLERGIE is located at the address: Guldenroedestraat 32; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Chair-cleaning; Curtains (Cleaning of).
The main activity of ANTI-ALLERGIE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTI-ALLERGIE is not available. You also can look at reviews of ANTI-ALLERGIE, open positions, location of ANTI-ALLERGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTI-ALLERGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTI-ALLERGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTI-ALLERGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTI-ALLERGIE, employees, financial statistics.