ANC Ets TARTARI SPRL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ANC Ets TARTARI SPRL
Private companiesTransportation Equipment • ANC Ets TARTARI SPRL

Contactgegevens ANC Ets TARTARI SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANC Ets TARTARI SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANC Ets TARTARI SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Normandie 32-36; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 414 20 10 (+32-02 414 20 10) 02 414 20 10 (+32-02 414 20 10)

Fax (fax): 02 414 14 75 (+32-02 414 14 75) 02 414 14 75 (+32-02 414 14 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANC Ets TARTARI SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANC Ets TARTARI SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANC Ets TARTARI SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANC Ets TARTARI SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANC Ets TARTARI SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANC Ets TARTARI SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANC Ets TARTARI SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANC Ets TARTARI SPRL
Products information ANC Ets TARTARI SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08968933105
Ondernemingsnummer: 6585723876
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Humidifiers & dehydrating apparatus; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANC Ets TARTARI SPRL
(Get full report from official database of BE for ANC Ets TARTARI SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANC Ets TARTARI SPRL
Addition kinds of activities for ANC Ets TARTARI SPRL

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
525101. Gereedschap | Tools
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods

Werken bij ANC Ets TARTARI SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANC Ets TARTARI SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANC Ets TARTARI SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANC Ets TARTARI SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Chapediender (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

 • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Werfleider civiele werken (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

 • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PROPIO

  Type: Dienstenchequebaan

  U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: IMMO DEREEPER

  Type: Zelfstandige activiteit

  In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

 • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

Zoek naar antwoorden van ANC Ets TARTARI SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ANC Ets TARTARI SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANC Ets TARTARI SPRL. Laat een reactie achter voor ANC Ets TARTARI SPRL. ANC Ets TARTARI SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANC Ets TARTARI SPRL. Leave a respond for ANC Ets TARTARI SPRL. ANC Ets TARTARI SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANC Ets TARTARI SPRL op de google maps. Adres en contacten ANC Ets TARTARI SPRL
Location of ANC Ets TARTARI SPRL on the google maps. Address and contacts of ANC Ets TARTARI SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANC Ets TARTARI SPRL ANC Ets TARTARI SPRL: COIFFURE LINEA | R. LITTLER | Trox Belgium SA | L. LAUSBERG | D. DE CLERCQ

Other related companies as ANC Ets TARTARI SPRL: COIFFURE LINEA | R. LITTLER | Trox Belgium SA | L. LAUSBERG | D. DE CLERCQ

ANC Ets TARTARI SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANC Ets TARTARI SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08968933105. Het bedrijf ANC Ets TARTARI SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Normandie 32-36; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Humidifiers & dehydrating apparatus; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van ANC Ets TARTARI SPRL is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANC Ets TARTARI SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANC Ets TARTARI SPRL, openstaande posities, locatie van ANC Ets TARTARI SPRL op de kaart.

ANC Ets TARTARI SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANC Ets TARTARI SPRL, company assigned to the tax number BE08968933105. The company ANC Ets TARTARI SPRL is located at the address: Rue de Normandie 32-36; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Humidifiers & dehydrating apparatus; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of ANC Ets TARTARI SPRL is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANC Ets TARTARI SPRL is not available. You also can look at reviews of ANC Ets TARTARI SPRL, open positions, location of ANC Ets TARTARI SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANC Ets TARTARI SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANC Ets TARTARI SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANC Ets TARTARI SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANC Ets TARTARI SPRL, employees, financial statistics.