AMIPRO SC

Contactgegevens AMIPRO SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMIPRO SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMIPRO SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Verheyden 66; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 556 58 59 (+32-02 556 58 59) 02 556 58 59 (+32-02 556 58 59)

Fax (fax): 02 556 58 59 (+32-02 556 58 59) 02 556 58 59 (+32-02 556 58 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMIPRO SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMIPRO SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMIPRO SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMIPRO SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMIPRO SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMIPRO SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMIPRO SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMIPRO SC
Products information AMIPRO SC

BTW identificatienummer (tax): BE02662231445
Ondernemingsnummer: 1436981201
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Janitor service

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMIPRO SC
(Get full report from official database of BE for AMIPRO SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMIPRO SC
Addition kinds of activities for AMIPRO SC

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial

Werken bij AMIPRO SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMIPRO SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMIPRO SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMIPRO SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

 • Elektricien (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

 • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

 • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

 • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • System engineer (MARQUAIN)

  Regio: MARQUAIN

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

 • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

 • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

 • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

Zoek naar antwoorden van AMIPRO SC in sociale netwerken
Look for responds of AMIPRO SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMIPRO SC. Laat een reactie achter voor AMIPRO SC. AMIPRO SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMIPRO SC. Leave a respond for AMIPRO SC. AMIPRO SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMIPRO SC op de google maps. Adres en contacten AMIPRO SC
Location of AMIPRO SC on the google maps. Address and contacts of AMIPRO SC

Andere gerelateerde bedrijven als come AMIPRO SC AMIPRO SC: Crédit Communal | Spar | SGS CORTEX-QUALITY SOFTWARE | OSU INTERNATIONAL | RAYMUND THELEN

Other related companies as AMIPRO SC: Crédit Communal | Spar | SGS CORTEX-QUALITY SOFTWARE | OSU INTERNATIONAL | RAYMUND THELEN

AMIPRO SC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMIPRO SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02662231445. Het bedrijf AMIPRO SC bevindt zich op het adres: Rue Verheyden 66; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Janitor service.
De hoofdactiviteit van AMIPRO SC is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMIPRO SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMIPRO SC, openstaande posities, locatie van AMIPRO SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMIPRO SC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMIPRO SC, company assigned to the tax number BE02662231445. The company AMIPRO SC is located at the address: Rue Verheyden 66; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Janitor service.
The main activity of AMIPRO SC is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMIPRO SC is not available. You also can look at reviews of AMIPRO SC, open positions, location of AMIPRO SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMIPRO SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMIPRO SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMIPRO SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMIPRO SC, employees, financial statistics.