AB LOC SA

Contactgegevens AB LOC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB LOC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB LOC SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Normandie 32-36; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 414 20 10 (+32-02 414 20 10) 02 414 20 10 (+32-02 414 20 10)

Fax (fax): 02 414 14 75 (+32-02 414 14 75) 02 414 14 75 (+32-02 414 14 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB LOC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB LOC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB LOC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB LOC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB LOC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB LOC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB LOC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB LOC SA
Products information AB LOC SA

BTW identificatienummer (tax): BE09616851806
Ondernemingsnummer: 8814575195
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Humidifiers & dehydrating apparatus; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Work platforms

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB LOC SA
(Get full report from official database of BE for AB LOC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB LOC SA
Addition kinds of activities for AB LOC SA

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment

Werken bij AB LOC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB LOC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB LOC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB LOC SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

 • Magazijnier (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

 • Loketbediende Haven Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

 • Warehouse Supervisor (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VMC-SELECT

  Type: Vaste Job

  Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

 • Therapeut (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Werfreserve

  Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van AB LOC SA in sociale netwerken
Look for responds of AB LOC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB LOC SA. Laat een reactie achter voor AB LOC SA. AB LOC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB LOC SA. Leave a respond for AB LOC SA. AB LOC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB LOC SA op de google maps. Adres en contacten AB LOC SA
Location of AB LOC SA on the google maps. Address and contacts of AB LOC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AB LOC SA AB LOC SA: KBC | AGNES CRANSHOFF | AVANCE | COFATHEC RUEDA | CRAVERO BVBA

Other related companies as AB LOC SA: KBC | AGNES CRANSHOFF | AVANCE | COFATHEC RUEDA | CRAVERO BVBA

AB LOC SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB LOC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616851806. Het bedrijf AB LOC SA bevindt zich op het adres: Rue de Normandie 32-36; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Humidifiers & dehydrating apparatus; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Work platforms.
De hoofdactiviteit van AB LOC SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB LOC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB LOC SA, openstaande posities, locatie van AB LOC SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB LOC SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB LOC SA, company assigned to the tax number BE09616851806. The company AB LOC SA is located at the address: Rue de Normandie 32-36; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Humidifiers & dehydrating apparatus; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.; Scaffolding; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Work platforms.
The main activity of AB LOC SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AB LOC SA is not available. You also can look at reviews of AB LOC SA, open positions, location of AB LOC SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB LOC SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB LOC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB LOC SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB LOC SA, employees, financial statistics.