COFATHEC RUEDA

Contactgegevens COFATHEC RUEDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COFATHEC RUEDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COFATHEC RUEDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 26; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 78 88 14 (+32-071 78 88 14) 071 78 88 14 (+32-071 78 88 14)

Fax (fax): +32 (81) 766-38-12 +32 (81) 766-38-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COFATHEC RUEDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COFATHEC RUEDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COFATHEC RUEDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COFATHEC RUEDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COFATHEC RUEDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COFATHEC RUEDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COFATHEC RUEDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COFATHEC RUEDA
Products information COFATHEC RUEDA

BTW identificatienummer (tax): BE06065246582
Ondernemingsnummer: 5532135009
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Air conditioning - Installation; Electric contractors - Housewiring; Management & maintenance of technical installations; Maintenance works - Industrial; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COFATHEC RUEDA
(Get full report from official database of BE for COFATHEC RUEDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COFATHEC RUEDA
Addition kinds of activities for COFATHEC RUEDA

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
22960302. Stof voor het versterken van brandstofcellen | Fabric for reinforcing fuel cells
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled
89990200. Kunstgerelateerde diensten | Art related services

Werken bij COFATHEC RUEDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COFATHEC RUEDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COFATHEC RUEDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COFATHEC RUEDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

Zoek naar antwoorden van COFATHEC RUEDA in sociale netwerken
Look for responds of COFATHEC RUEDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COFATHEC RUEDA. Laat een reactie achter voor COFATHEC RUEDA. COFATHEC RUEDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COFATHEC RUEDA. Leave a respond for COFATHEC RUEDA. COFATHEC RUEDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COFATHEC RUEDA op de google maps. Adres en contacten COFATHEC RUEDA
Location of COFATHEC RUEDA on the google maps. Address and contacts of COFATHEC RUEDA

Andere gerelateerde bedrijven als come COFATHEC RUEDA COFATHEC RUEDA: Lambrix G. Ets | GEERT MAERTENS | De Clercq René | DE HAZELAAR | Lecot metaalwaren

Other related companies as COFATHEC RUEDA: Lambrix G. Ets | GEERT MAERTENS | De Clercq René | DE HAZELAAR | Lecot metaalwaren

COFATHEC RUEDA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COFATHEC RUEDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06065246582. Het bedrijf COFATHEC RUEDA bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 26; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Electric contractors - Housewiring; Management & maintenance of technical installations; Maintenance works - Industrial; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van COFATHEC RUEDA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COFATHEC RUEDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COFATHEC RUEDA, openstaande posities, locatie van COFATHEC RUEDA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COFATHEC RUEDA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COFATHEC RUEDA, company assigned to the tax number BE06065246582. The company COFATHEC RUEDA is located at the address: Rue Emile Vandervelde 26; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Air conditioning - Installation; Electric contractors - Housewiring; Management & maintenance of technical installations; Maintenance works - Industrial; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of COFATHEC RUEDA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COFATHEC RUEDA is not available. You also can look at reviews of COFATHEC RUEDA, open positions, location of COFATHEC RUEDA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COFATHEC RUEDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COFATHEC RUEDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COFATHEC RUEDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COFATHEC RUEDA, employees, financial statistics.