A.G.P.S.

Contactgegevens A.G.P.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.P.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.P.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Katteput 2; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 453 93 09 (+32-02 453 93 09) 02 453 93 09 (+32-02 453 93 09)

Fax (fax): 02 453 02 55 (+32-02 453 02 55) 02 453 02 55 (+32-02 453 02 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.P.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.P.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.P.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.P.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.P.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.P.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.P.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.P.S.
Products information A.G.P.S.

BTW identificatienummer (tax): BE09010406494
Ondernemingsnummer: 3813598632
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in A.G.P.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.P.S.
(Get full report from official database of BE for A.G.P.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.P.S.
Addition kinds of activities for A.G.P.S.

331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
35450206. Bestanden, gereedschapsmiddel | Files, machine tool
51990601. Zakken, textiel | Bags, textile

Werken bij A.G.P.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.P.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.P.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.P.S.. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

 • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

  Regio: OPGRIMBIE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

 • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ONWEDER

  Type: Vaste Job

  Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

 • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van A.G.P.S. in sociale netwerken
Look for responds of A.G.P.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.P.S.. Laat een reactie achter voor A.G.P.S.. A.G.P.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.P.S.. Leave a respond for A.G.P.S.. A.G.P.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.P.S. op de google maps. Adres en contacten A.G.P.S.
Location of A.G.P.S. on the google maps. Address and contacts of A.G.P.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.P.S. A.G.P.S.: Clepsydre (Editions) | VG PLASTICS | Timms BVBA | P. SEYNAEVE-WOERTMAN | O'Driscoll Family

Other related companies as A.G.P.S.: Clepsydre (Editions) | VG PLASTICS | Timms BVBA | P. SEYNAEVE-WOERTMAN | O'Driscoll Family

A.G.P.S. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.P.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09010406494. Het bedrijf A.G.P.S. bevindt zich op het adres: Rue Katteput 2; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Producten gemaakt in A.G.P.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.G.P.S. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.P.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.P.S., openstaande posities, locatie van A.G.P.S. op de kaart.

A.G.P.S. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.G.P.S., company assigned to the tax number BE09010406494. The company A.G.P.S. is located at the address: Rue Katteput 2; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. Products created in A.G.P.S. were not found.
The main activity of A.G.P.S. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.P.S. is not available. You also can look at reviews of A.G.P.S., open positions, location of A.G.P.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.P.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.P.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.P.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.P.S., employees, financial statistics.