A.B. PROPRETE

Contactgegevens A.B. PROPRETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. PROPRETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. PROPRETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 27 Box 1; 7070; Le Roeulx, België

Telefoon (phone): 064 66 33 44; 0477 50 55 56 (+32-064 66 33 44; 0477 50 55 56) 064 66 33 44; 0477 50 55 56 (+32-064 66 33 44; 0477 50 55 56)

Fax (fax): 064 66 33 44; 064 26 76 05 (+32-064 66 33 44; 064 26 76 05) 064 66 33 44; 064 26 76 05 (+32-064 66 33 44; 064 26 76 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. PROPRETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. PROPRETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. PROPRETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. PROPRETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. PROPRETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. PROPRETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. PROPRETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. PROPRETE
Products information A.B. PROPRETE

BTW identificatienummer (tax): BE02868499755
Ondernemingsnummer: 2371643066
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Janitor service; Chair-cleaning; Window cleaners; Rental - Anti-dust mats

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. PROPRETE
(Get full report from official database of BE for A.B. PROPRETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. PROPRETE
Addition kinds of activities for A.B. PROPRETE

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
20330303. Vruchtensappen: geconcentreerd, hot pack | Fruit juices: concentrated, hot pack
23260206. Werkbroek | Work pants
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
37280504. Tow targets | Tow targets
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij A.B. PROPRETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. PROPRETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. PROPRETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. PROPRETE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

 • TIG LASSER (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

 • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

 • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

 • Jobstudent boekhouding (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

 • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

 • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

 • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: KICK START

  Type: Zelfstandige activiteit

  De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

 • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

  Type: Flexijob

  bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van A.B. PROPRETE in sociale netwerken
Look for responds of A.B. PROPRETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. PROPRETE. Laat een reactie achter voor A.B. PROPRETE. A.B. PROPRETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. PROPRETE. Leave a respond for A.B. PROPRETE. A.B. PROPRETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. PROPRETE op de google maps. Adres en contacten A.B. PROPRETE
Location of A.B. PROPRETE on the google maps. Address and contacts of A.B. PROPRETE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. PROPRETE A.B. PROPRETE: DELACRE BISCUITS SA/NV | C.V.R. NV | DEBUSSCHERE STOVENPALEIS BVBA | Ledouble SA | JEAN-CLAUDE VANHEE

Other related companies as A.B. PROPRETE: DELACRE BISCUITS SA/NV | C.V.R. NV | DEBUSSCHERE STOVENPALEIS BVBA | Ledouble SA | JEAN-CLAUDE VANHEE

A.B. PROPRETE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. PROPRETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02868499755. Het bedrijf A.B. PROPRETE bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 27 Box 1; 7070; Le Roeulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Janitor service; Chair-cleaning; Window cleaners; Rental - Anti-dust mats.
De hoofdactiviteit van A.B. PROPRETE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. PROPRETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. PROPRETE, openstaande posities, locatie van A.B. PROPRETE op de kaart.

A.B. PROPRETE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B. PROPRETE, company assigned to the tax number BE02868499755. The company A.B. PROPRETE is located at the address: Chaussée de Mons 27 Box 1; 7070; Le Roeulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Janitor service; Chair-cleaning; Window cleaners; Rental - Anti-dust mats.
The main activity of A.B. PROPRETE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. PROPRETE is not available. You also can look at reviews of A.B. PROPRETE, open positions, location of A.B. PROPRETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. PROPRETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. PROPRETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. PROPRETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. PROPRETE, employees, financial statistics.