Warrot G & Zn BVBA

Contactgegevens Warrot G & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Warrot G & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Warrot G & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugstraat 61; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 21 04 19 (+32-052 21 04 19) 052 21 04 19 (+32-052 21 04 19)

Fax (fax): 052 21 88 48 (+32-052 21 88 48) 052 21 88 48 (+32-052 21 88 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Warrot G & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Warrot G & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Warrot G & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Warrot G & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Warrot G & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Warrot G & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Warrot G & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Warrot G & Zn BVBA
Products information Warrot G & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08165283203
Ondernemingsnummer: 6838958740
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Warrot G & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Warrot G & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Warrot G & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Warrot G & Zn BVBA

2044. Rijstmalen | Rice milling
4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
55999902. Go-carts | Go-carts
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated

Werken bij Warrot G & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Warrot G & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Warrot G & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Warrot G & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SOCIAAL HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

 • Jobstudent (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

  Regio: STERREBEEK

  Bedrijf: EURO SOINS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

 • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van Warrot G & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Warrot G & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Warrot G & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Warrot G & Zn BVBA. Warrot G & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Warrot G & Zn BVBA. Leave a respond for Warrot G & Zn BVBA. Warrot G & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Warrot G & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Warrot G & Zn BVBA
Location of Warrot G & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Warrot G & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Warrot G & Zn BVBA Warrot G & Zn BVBA: Decoratiebedrijf Marc Dejonghe BVBA | SLINCKX | FE. FRITZ HANSEN | ERWIN JANSSENS | Florinne (Chez)

Other related companies as Warrot G & Zn BVBA: Decoratiebedrijf Marc Dejonghe BVBA | SLINCKX | FE. FRITZ HANSEN | ERWIN JANSSENS | Florinne (Chez)

Warrot G & Zn BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Warrot G & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08165283203. Het bedrijf Warrot G & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Brugstraat 61; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Warrot G & Zn BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Warrot G & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Warrot G & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Warrot G & Zn BVBA op de kaart.

Warrot G & Zn BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Warrot G & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE08165283203. The company Warrot G & Zn BVBA is located at the address: Brugstraat 61; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Warrot G & Zn BVBA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Warrot G & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Warrot G & Zn BVBA, open positions, location of Warrot G & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Warrot G & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Warrot G & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Warrot G & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Warrot G & Zn BVBA, employees, financial statistics.