ERWIN JANSSENS

Contactgegevens ERWIN JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEKESTRAAT 39; 1982; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15610275 (+32-15610275) 15610275 (+32-15610275)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN JANSSENS
Products information ERWIN JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ERWIN JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN JANSSENS
(Get full report from official database of BE for ERWIN JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN JANSSENS
Addition kinds of activities for ERWIN JANSSENS

3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
382503. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
17990700. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
34119906. Blikjes | Tin cans

Werken bij ERWIN JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

Zoek naar antwoorden van ERWIN JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN JANSSENS. Laat een reactie achter voor ERWIN JANSSENS. ERWIN JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN JANSSENS. Leave a respond for ERWIN JANSSENS. ERWIN JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN JANSSENS op de google maps. Adres en contacten ERWIN JANSSENS
Location of ERWIN JANSSENS on the google maps. Address and contacts of ERWIN JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN JANSSENS ERWIN JANSSENS: Brison SA | MICRO LEADER | HERMAN CALIFICE | Linking NV | Marechal L

Other related companies as ERWIN JANSSENS: Brison SA | MICRO LEADER | HERMAN CALIFICE | Linking NV | Marechal L

ERWIN JANSSENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf ERWIN JANSSENS bevindt zich op het adres: VEKESTRAAT 39; 1982; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in ERWIN JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN JANSSENS is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN JANSSENS, openstaande posities, locatie van ERWIN JANSSENS op de kaart.

ERWIN JANSSENS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN JANSSENS, company assigned to the tax number BE01946197509. The company ERWIN JANSSENS is located at the address: VEKESTRAAT 39; 1982; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in ERWIN JANSSENS were not found.
The main activity of ERWIN JANSSENS is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN JANSSENS is not available. You also can look at reviews of ERWIN JANSSENS, open positions, location of ERWIN JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN JANSSENS, employees, financial statistics.