VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL
Private companiesLegal Services • VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL

Contactgegevens VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de la Vieille Cour 60; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 02 380 40 40; 067 89 46 00 (+32-02 380 40 40; 067 89 46 00) 02 380 40 40; 067 89 46 00 (+32-02 380 40 40; 067 89 46 00)

Fax (fax): 067 89 46 09 (+32-067 89 46 09) 067 89 46 09 (+32-067 89 46 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL
Products information VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06359405517
Ondernemingsnummer: 1843750000
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL
(Get full report from official database of BE for VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL
Addition kinds of activities for VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL

7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

 • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

 • Elektricien (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

 • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

 • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

  Regio: UITBERGEN

  Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

 • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

 • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Mediq Medeco

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ASAP

  Type: Werfreserve

  Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. Laat een reactie achter voor VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. Leave a respond for VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL. VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL op de google maps. Adres en contacten VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL
Location of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL on the google maps. Address and contacts of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: FLNUMERICAL MECHANICS APPLICATIONS INTERNATIONAL SA | Desmanet L | GUIDO VAN MELE | RC ANTW. DIABOLOS SCHILDE | GARAGE DEHOUWER

Other related companies as VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL: FLNUMERICAL MECHANICS APPLICATIONS INTERNATIONAL SA | Desmanet L | GUIDO VAN MELE | RC ANTW. DIABOLOS SCHILDE | GARAGE DEHOUWER

VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06359405517. Het bedrijf VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL bevindt zich op het adres: Chemin de la Vieille Cour 60; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, openstaande posities, locatie van VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL op de kaart.

VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, company assigned to the tax number BE06359405517. The company VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is located at the address: Chemin de la Vieille Cour 60; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL is not available. You also can look at reviews of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, open positions, location of VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGE MODERNE INDUSTRIELLE SPRL, employees, financial statistics.