Vidange Limaloise

Contactgegevens Vidange Limaloise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vidange Limaloise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vidange Limaloise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Elie Legrève 3; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 41 67 50; 081 60 06 09; 0477 26 04 19 (+32-010 41 67 50; 081 60 06 09; 0477 26 04 19) 010 41 67 50; 081 60 06 09; 0477 26 04 19 (+32-010 41 67 50; 081 60 06 09; 0477 26 04 19)

Fax (fax): 010 41 25 99; 081 60 06 09 (+32-010 41 25 99; 081 60 06 09) 010 41 25 99; 081 60 06 09 (+32-010 41 25 99; 081 60 06 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vidange Limaloise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vidange Limaloise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vidange Limaloise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vidange Limaloise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vidange Limaloise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vidange Limaloise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vidange Limaloise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vidange Limaloise
Products information Vidange Limaloise

BTW identificatienummer (tax): BE03129425048
Ondernemingsnummer: 2990722656
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Septic tanks; Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vidange Limaloise
(Get full report from official database of BE for Vidange Limaloise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vidange Limaloise
Addition kinds of activities for Vidange Limaloise

01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
50320400. Bouwsteen | Building stone
84129902. Museum | Museum

Werken bij Vidange Limaloise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vidange Limaloise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vidange Limaloise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vidange Limaloise. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

 • Flexi Jobber Kledingswinkel te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke klingswinkel te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een persoon die onder flexi-job wil bijwerken.

 • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

 • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

 • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • tai chi instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van Vidange Limaloise in sociale netwerken
Look for responds of Vidange Limaloise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vidange Limaloise. Laat een reactie achter voor Vidange Limaloise. Vidange Limaloise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vidange Limaloise. Leave a respond for Vidange Limaloise. Vidange Limaloise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vidange Limaloise op de google maps. Adres en contacten Vidange Limaloise
Location of Vidange Limaloise on the google maps. Address and contacts of Vidange Limaloise

Andere gerelateerde bedrijven als come Vidange Limaloise Vidange Limaloise: Devos E | GUBRO PRINT | Van Den Bruel F | CHARPENTERRE | CRISPY

Other related companies as Vidange Limaloise: Devos E | GUBRO PRINT | Van Den Bruel F | CHARPENTERRE | CRISPY

Vidange Limaloise is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vidange Limaloise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03129425048. Het bedrijf Vidange Limaloise bevindt zich op het adres: Rue Elie Legrève 3; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Septic tanks; Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Vidange Limaloise is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vidange Limaloise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vidange Limaloise, openstaande posities, locatie van Vidange Limaloise op de kaart.

Vidange Limaloise is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vidange Limaloise, company assigned to the tax number BE03129425048. The company Vidange Limaloise is located at the address: Rue Elie Legrève 3; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Septic tanks; Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Vidange Limaloise is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vidange Limaloise is not available. You also can look at reviews of Vidange Limaloise, open positions, location of Vidange Limaloise on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vidange Limaloise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vidange Limaloise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vidange Limaloise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vidange Limaloise, employees, financial statistics.