Vidange Inter SPRL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Vidange Inter SPRL
Private companiesTransportation Equipment • Vidange Inter SPRL

Contactgegevens Vidange Inter SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vidange Inter SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vidange Inter SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean-Baptiste Ledoux 140; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 064 84 84 83; 071 35 52 88; 071 35 52 90; 081 74 48 78 (+32-064 84 84 83; 071 35 52 88; 071 35 52 90; 081 74 48 78) 064 84 84 83; 071 35 52 88; 071 35 52 90; 081 74 48 78 (+32-064 84 84 83; 071 35 52 88; 071 35 52 90; 081 74 48 78)

Fax (fax): 071 35 29 38 (+32-071 35 29 38) 071 35 29 38 (+32-071 35 29 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vidange Inter SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vidange Inter SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vidange Inter SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vidange Inter SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vidange Inter SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vidange Inter SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vidange Inter SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vidange Inter SPRL
Products information Vidange Inter SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01619354248
Ondernemingsnummer: 3614196777
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vidange Inter SPRL
(Get full report from official database of BE for Vidange Inter SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vidange Inter SPRL
Addition kinds of activities for Vidange Inter SPRL

3479. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
50850803. Bort | Bort
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij Vidange Inter SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vidange Inter SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vidange Inter SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vidange Inter SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

 • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

 • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

 • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

 • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: SOLIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

 • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van Vidange Inter SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vidange Inter SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vidange Inter SPRL. Laat een reactie achter voor Vidange Inter SPRL. Vidange Inter SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vidange Inter SPRL. Leave a respond for Vidange Inter SPRL. Vidange Inter SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vidange Inter SPRL op de google maps. Adres en contacten Vidange Inter SPRL
Location of Vidange Inter SPRL on the google maps. Address and contacts of Vidange Inter SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vidange Inter SPRL Vidange Inter SPRL: HOLLYWOOD | HOEK LOOS | COIFFURE BLA-BLA | FA. VAN DEN STEEN | ITABC BVBA

Other related companies as Vidange Inter SPRL: HOLLYWOOD | HOEK LOOS | COIFFURE BLA-BLA | FA. VAN DEN STEEN | ITABC BVBA

Vidange Inter SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vidange Inter SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01619354248. Het bedrijf Vidange Inter SPRL bevindt zich op het adres: Rue Jean-Baptiste Ledoux 140; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Vidange Inter SPRL is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vidange Inter SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vidange Inter SPRL, openstaande posities, locatie van Vidange Inter SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vidange Inter SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vidange Inter SPRL, company assigned to the tax number BE01619354248. The company Vidange Inter SPRL is located at the address: Rue Jean-Baptiste Ledoux 140; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Vidange Inter SPRL is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vidange Inter SPRL is not available. You also can look at reviews of Vidange Inter SPRL, open positions, location of Vidange Inter SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vidange Inter SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vidange Inter SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vidange Inter SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vidange Inter SPRL, employees, financial statistics.