VIDANGE ECLAIR SPRL

Contactgegevens VIDANGE ECLAIR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGE ECLAIR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGE ECLAIR SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dubus 4B; 7506; Tournai (Willemeau - Froidmont), België

Telefoon (phone): 069 64 08 34 (+32-069 64 08 34) 069 64 08 34 (+32-069 64 08 34)

Fax (fax): 069 64 96 33 (+32-069 64 96 33) 069 64 96 33 (+32-069 64 96 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGE ECLAIR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGE ECLAIR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGE ECLAIR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGE ECLAIR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGE ECLAIR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGE ECLAIR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGE ECLAIR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGE ECLAIR SPRL
Products information VIDANGE ECLAIR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02584503173
Ondernemingsnummer: 6453613281
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGE ECLAIR SPRL
(Get full report from official database of BE for VIDANGE ECLAIR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGE ECLAIR SPRL
Addition kinds of activities for VIDANGE ECLAIR SPRL

573102. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
35420200. Persmachines | Pressing machines
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij VIDANGE ECLAIR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGE ECLAIR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGE ECLAIR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGE ECLAIR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

 • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

 • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

 • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

 • Customer operations agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

  Regio: GROTE-SPOUWEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student productiemedewerker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

 • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

Zoek naar antwoorden van VIDANGE ECLAIR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGE ECLAIR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGE ECLAIR SPRL. Laat een reactie achter voor VIDANGE ECLAIR SPRL. VIDANGE ECLAIR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGE ECLAIR SPRL. Leave a respond for VIDANGE ECLAIR SPRL. VIDANGE ECLAIR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGE ECLAIR SPRL op de google maps. Adres en contacten VIDANGE ECLAIR SPRL
Location of VIDANGE ECLAIR SPRL on the google maps. Address and contacts of VIDANGE ECLAIR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGE ECLAIR SPRL VIDANGE ECLAIR SPRL: Magni C | MARIA WATTIEZ | KRIBBEL KORFBALCLUB | A.I.M.S SA | S.C THIMISTER-HERVE

Other related companies as VIDANGE ECLAIR SPRL: Magni C | MARIA WATTIEZ | KRIBBEL KORFBALCLUB | A.I.M.S SA | S.C THIMISTER-HERVE

VIDANGE ECLAIR SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGE ECLAIR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02584503173. Het bedrijf VIDANGE ECLAIR SPRL bevindt zich op het adres: Rue Dubus 4B; 7506; Tournai (Willemeau - Froidmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van VIDANGE ECLAIR SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGE ECLAIR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGE ECLAIR SPRL, openstaande posities, locatie van VIDANGE ECLAIR SPRL op de kaart.

VIDANGE ECLAIR SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGE ECLAIR SPRL, company assigned to the tax number BE02584503173. The company VIDANGE ECLAIR SPRL is located at the address: Rue Dubus 4B; 7506; Tournai (Willemeau - Froidmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
The main activity of VIDANGE ECLAIR SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGE ECLAIR SPRL is not available. You also can look at reviews of VIDANGE ECLAIR SPRL, open positions, location of VIDANGE ECLAIR SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGE ECLAIR SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGE ECLAIR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGE ECLAIR SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGE ECLAIR SPRL, employees, financial statistics.