Verhaert A BVBA

Contactgegevens Verhaert A BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhaert A BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhaert A BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 's Hertogendijk 3; 2940; Stabroek (Hoevenen), België

Telefoon (phone): 03 568 94 61 (+32-03 568 94 61) 03 568 94 61 (+32-03 568 94 61)

Fax (fax): +32 (60) 823-47-13 +32 (60) 823-47-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhaert A BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhaert A BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhaert A BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhaert A BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhaert A BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhaert A BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhaert A BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhaert A BVBA
Products information Verhaert A BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06539581298
Ondernemingsnummer: 5416503906
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Verhaert A BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhaert A BVBA
(Get full report from official database of BE for Verhaert A BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhaert A BVBA
Addition kinds of activities for Verhaert A BVBA

072199. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
32290202. Ophthalmisch glas, behalve vlak | Ophthalmic glass, except flat
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij Verhaert A BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhaert A BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhaert A BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhaert A BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

 • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

 • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

 • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

Zoek naar antwoorden van Verhaert A BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verhaert A BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhaert A BVBA. Laat een reactie achter voor Verhaert A BVBA. Verhaert A BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhaert A BVBA. Leave a respond for Verhaert A BVBA. Verhaert A BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhaert A BVBA op de google maps. Adres en contacten Verhaert A BVBA
Location of Verhaert A BVBA on the google maps. Address and contacts of Verhaert A BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhaert A BVBA Verhaert A BVBA: Doms P & Co (Expertise & Studiebureau) | Doyen | ANNE DIJON | Bertrand H | M. DHOOGE

Other related companies as Verhaert A BVBA: Doms P & Co (Expertise & Studiebureau) | Doyen | ANNE DIJON | Bertrand H | M. DHOOGE

Verhaert A BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhaert A BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06539581298. Het bedrijf Verhaert A BVBA bevindt zich op het adres: 's Hertogendijk 3; 2940; Stabroek (Hoevenen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 190,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Verhaert A BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhaert A BVBA is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhaert A BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhaert A BVBA, openstaande posities, locatie van Verhaert A BVBA op de kaart.

Verhaert A BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verhaert A BVBA, company assigned to the tax number BE06539581298. The company Verhaert A BVBA is located at the address: 's Hertogendijk 3; 2940; Stabroek (Hoevenen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 190,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Verhaert A BVBA were not found.
The main activity of Verhaert A BVBA is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhaert A BVBA is not available. You also can look at reviews of Verhaert A BVBA, open positions, location of Verhaert A BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhaert A BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhaert A BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhaert A BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhaert A BVBA, employees, financial statistics.