VDW Ets

Contactgegevens VDW Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDW Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDW Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 67; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing), België

Telefoon (phone): 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47) 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47)

Fax (fax): 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47) 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDW Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDW Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDW Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDW Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDW Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDW Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDW Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDW Ets
Products information VDW Ets

BTW identificatienummer (tax): BE08551452636
Ondernemingsnummer: 3795196533
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in VDW Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDW Ets
(Get full report from official database of BE for VDW Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDW Ets
Addition kinds of activities for VDW Ets

5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine

Werken bij VDW Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDW Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDW Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDW Ets. Looking for open vacancies in other companies

 • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

 • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP JETTE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

 • Technisch inkoper (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ASCHKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: YES! TALENTS

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

 • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: REAL VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

  Type: Zelfstandige activiteit

  niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van VDW Ets in sociale netwerken
Look for responds of VDW Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDW Ets. Laat een reactie achter voor VDW Ets. VDW Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDW Ets. Leave a respond for VDW Ets. VDW Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDW Ets op de google maps. Adres en contacten VDW Ets
Location of VDW Ets on the google maps. Address and contacts of VDW Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come VDW Ets VDW Ets: FLHALO EUROPE BVBA | FOTO DELRO | SONJA APPELTANTS | ROLAND BOULAERT | e-AUDIT.NET NV

Other related companies as VDW Ets: FLHALO EUROPE BVBA | FOTO DELRO | SONJA APPELTANTS | ROLAND BOULAERT | e-AUDIT.NET NV

VDW Ets is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDW Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08551452636. Het bedrijf VDW Ets bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 67; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 650,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in VDW Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDW Ets is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDW Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDW Ets, openstaande posities, locatie van VDW Ets op de kaart.

VDW Ets is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDW Ets, company assigned to the tax number BE08551452636. The company VDW Ets is located at the address: Rue de la Gare 67; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 650,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in VDW Ets were not found.
The main activity of VDW Ets is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VDW Ets is not available. You also can look at reviews of VDW Ets, open positions, location of VDW Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDW Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDW Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDW Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDW Ets, employees, financial statistics.