Vanluchene J

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Vanluchene J
Private companiesCoal Mining • Vanluchene J

Contactgegevens Vanluchene J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanluchene J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanluchene J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenhout 55; 9400; Ninove (Denderwindeke), België

Telefoon (phone): 054 56 69 72 (+32-054 56 69 72) 054 56 69 72 (+32-054 56 69 72)

Fax (fax): +32 (16) 872-14-11 +32 (16) 872-14-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanluchene J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanluchene J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanluchene J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanluchene J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanluchene J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanluchene J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanluchene J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanluchene J
Products information Vanluchene J

BTW identificatienummer (tax): BE03179412841
Ondernemingsnummer: 9305114746
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Vanluchene J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanluchene J
(Get full report from official database of BE for Vanluchene J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanluchene J
Addition kinds of activities for Vanluchene J

351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
28420207. Metalen Pools | Metal polish
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
39110400. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases

Werken bij Vanluchene J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanluchene J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanluchene J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanluchene J. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

 • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

 • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

 • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

 • jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

 • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Nachtwaker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HOTEL ECU

  Type: Flexijob

  Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Vanluchene J in sociale netwerken
Look for responds of Vanluchene J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanluchene J. Laat een reactie achter voor Vanluchene J. Vanluchene J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanluchene J. Leave a respond for Vanluchene J. Vanluchene J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanluchene J op de google maps. Adres en contacten Vanluchene J
Location of Vanluchene J on the google maps. Address and contacts of Vanluchene J

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanluchene J Vanluchene J: ZEEMAN | BANCONTACT-MISTER CASH | A.V.T. BVBA | Delbecq | Valentino

Other related companies as Vanluchene J: ZEEMAN | BANCONTACT-MISTER CASH | A.V.T. BVBA | Delbecq | Valentino

Vanluchene J is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanluchene J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179412841. Het bedrijf Vanluchene J bevindt zich op het adres: Steenhout 55; 9400; Ninove (Denderwindeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Vanluchene J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanluchene J is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanluchene J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanluchene J, openstaande posities, locatie van Vanluchene J op de kaart.

Vanluchene J is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanluchene J, company assigned to the tax number BE03179412841. The company Vanluchene J is located at the address: Steenhout 55; 9400; Ninove (Denderwindeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Vanluchene J were not found.
The main activity of Vanluchene J is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanluchene J is not available. You also can look at reviews of Vanluchene J, open positions, location of Vanluchene J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanluchene J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanluchene J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanluchene J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanluchene J, employees, financial statistics.