Vanhoudt M

Contactgegevens Vanhoudt M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhoudt M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhoudt M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 103; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 011 44 86 44; 011 44 87 27 (+32-011 44 86 44; 011 44 87 27) 011 44 86 44; 011 44 87 27 (+32-011 44 86 44; 011 44 87 27)

Fax (fax): +32 (60) 980-13-92 +32 (60) 980-13-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhoudt M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhoudt M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhoudt M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhoudt M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhoudt M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhoudt M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhoudt M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhoudt M
Products information Vanhoudt M

BTW identificatienummer (tax): BE01832214355
Ondernemingsnummer: 5777130126
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhoudt M
(Get full report from official database of BE for Vanhoudt M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhoudt M
Addition kinds of activities for Vanhoudt M

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij Vanhoudt M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhoudt M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhoudt M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhoudt M. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

 • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

 • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

 • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

 • CNC-plooier (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

 • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TriFinance Belgium

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

 • Project Ingenieur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

 • Docent Duits (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Vanhoudt M in sociale netwerken
Look for responds of Vanhoudt M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhoudt M. Laat een reactie achter voor Vanhoudt M. Vanhoudt M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhoudt M. Leave a respond for Vanhoudt M. Vanhoudt M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhoudt M op de google maps. Adres en contacten Vanhoudt M
Location of Vanhoudt M on the google maps. Address and contacts of Vanhoudt M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhoudt M Vanhoudt M: SLAGERIJ BESSEMANS | MARC LEMMENS | COURTOIS | Jantex | B.B.C. SAINT-SERVAITOISE

Other related companies as Vanhoudt M: SLAGERIJ BESSEMANS | MARC LEMMENS | COURTOIS | Jantex | B.B.C. SAINT-SERVAITOISE

Vanhoudt M is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhoudt M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01832214355. Het bedrijf Vanhoudt M bevindt zich op het adres: Kapelstraat 103; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Vanhoudt M is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhoudt M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhoudt M, openstaande posities, locatie van Vanhoudt M op de kaart.

Vanhoudt M is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhoudt M, company assigned to the tax number BE01832214355. The company Vanhoudt M is located at the address: Kapelstraat 103; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Vanhoudt M is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhoudt M is not available. You also can look at reviews of Vanhoudt M, open positions, location of Vanhoudt M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhoudt M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhoudt M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhoudt M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhoudt M, employees, financial statistics.