Van Laere C

Contactgegevens Van Laere C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laere C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laere C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwburgstraat 17; 9960; Assenede, België

Telefoon (phone): 09 344 50 50 (+32-09 344 50 50) 09 344 50 50 (+32-09 344 50 50)

Fax (fax): 09 344 31 91 (+32-09 344 31 91) 09 344 31 91 (+32-09 344 31 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laere C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laere C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laere C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laere C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laere C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laere C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laere C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laere C
Products information Van Laere C

BTW identificatienummer (tax): BE03673797607
Ondernemingsnummer: 2425476074
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Laere C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laere C
(Get full report from official database of BE for Van Laere C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laere C
Addition kinds of activities for Van Laere C

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
35599904. Broom maken machines | Broom making machinery
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
38410208. Oftalmometers en oftalmocopen | Ophthalmometers and ophthalmoscopes

Werken bij Van Laere C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laere C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laere C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laere C. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

 • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

 • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

 • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Studentenjob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

 • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Studentenjob

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

 • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • sportkinesitherapeut (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: GODAI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Van Laere C in sociale netwerken
Look for responds of Van Laere C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laere C. Laat een reactie achter voor Van Laere C. Van Laere C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laere C. Leave a respond for Van Laere C. Van Laere C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laere C op de google maps. Adres en contacten Van Laere C
Location of Van Laere C on the google maps. Address and contacts of Van Laere C

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laere C Van Laere C: APPERMANS FRANاOIS | J.C. G.L.B.V. | ROUFOSSE | DECOCK JOHN | AQUALANDIA

Other related companies as Van Laere C: APPERMANS FRANاOIS | J.C. G.L.B.V. | ROUFOSSE | DECOCK JOHN | AQUALANDIA

Van Laere C is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laere C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03673797607. Het bedrijf Van Laere C bevindt zich op het adres: Nieuwburgstraat 17; 9960; Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Laere C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Laere C is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laere C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laere C, openstaande posities, locatie van Van Laere C op de kaart.

Van Laere C is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Laere C, company assigned to the tax number BE03673797607. The company Van Laere C is located at the address: Nieuwburgstraat 17; 9960; Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Laere C were not found.
The main activity of Van Laere C is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laere C is not available. You also can look at reviews of Van Laere C, open positions, location of Van Laere C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laere C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laere C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laere C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laere C, employees, financial statistics.