Van Hulle K

Contactgegevens Van Hulle K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hulle K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hulle K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Huttegemstraat 17; 9770; Kruishoutem, België

Telefoon (phone): 09 383 06 61 (+32-09 383 06 61) 09 383 06 61 (+32-09 383 06 61)

Fax (fax): 09 383 06 61 (+32-09 383 06 61) 09 383 06 61 (+32-09 383 06 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hulle K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hulle K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hulle K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hulle K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hulle K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hulle K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hulle K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hulle K
Products information Van Hulle K

BTW identificatienummer (tax): BE08083160400
Ondernemingsnummer: 8036743164
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Van Hulle K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hulle K
(Get full report from official database of BE for Van Hulle K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hulle K
Addition kinds of activities for Van Hulle K

142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij Van Hulle K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hulle K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hulle K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hulle K. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

 • Allround medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

 • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

 • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

 • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

 • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Van Hulle K in sociale netwerken
Look for responds of Van Hulle K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hulle K. Laat een reactie achter voor Van Hulle K. Van Hulle K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hulle K. Leave a respond for Van Hulle K. Van Hulle K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hulle K op de google maps. Adres en contacten Van Hulle K
Location of Van Hulle K on the google maps. Address and contacts of Van Hulle K

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hulle K Van Hulle K: MALHERBE & FILS | PIERRE LUC | MARS TRAVEL | Absil Colette | Rosseels D

Other related companies as Van Hulle K: MALHERBE & FILS | PIERRE LUC | MARS TRAVEL | Absil Colette | Rosseels D

Van Hulle K is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hulle K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083160400. Het bedrijf Van Hulle K bevindt zich op het adres: Huttegemstraat 17; 9770; Kruishoutem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Hulle K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hulle K is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hulle K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hulle K, openstaande posities, locatie van Van Hulle K op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hulle K is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hulle K, company assigned to the tax number BE08083160400. The company Van Hulle K is located at the address: Huttegemstraat 17; 9770; Kruishoutem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Hulle K were not found.
The main activity of Van Hulle K is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hulle K is not available. You also can look at reviews of Van Hulle K, open positions, location of Van Hulle K on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hulle K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hulle K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hulle K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hulle K, employees, financial statistics.