VAN HOVE ERWIN

Contactgegevens VAN HOVE ERWIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOVE ERWIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOVE ERWIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Hubertstraat 290; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Telefoon (phone): 09 386 15 63; 0475 43 15 63 (+32-09 386 15 63; 0475 43 15 63) 09 386 15 63; 0475 43 15 63 (+32-09 386 15 63; 0475 43 15 63)

Fax (fax): +32 (55) 273-19-10 +32 (55) 273-19-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOVE ERWIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOVE ERWIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOVE ERWIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOVE ERWIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOVE ERWIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOVE ERWIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOVE ERWIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOVE ERWIN
Products information VAN HOVE ERWIN

BTW identificatienummer (tax): BE03314270019
Ondernemingsnummer: 8933502197
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOVE ERWIN
(Get full report from official database of BE for VAN HOVE ERWIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOVE ERWIN
Addition kinds of activities for VAN HOVE ERWIN

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
28360303. toxoïden | Toxoids
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
41110400. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
55310101. Auto-airconditioning apparatuur, verkoop, installatie | Automobile air conditioning equipment, sale, installation
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij VAN HOVE ERWIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOVE ERWIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOVE ERWIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOVE ERWIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

 • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

 • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

 • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: Degrovan

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

 • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

 • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

 • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van VAN HOVE ERWIN in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOVE ERWIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOVE ERWIN. Laat een reactie achter voor VAN HOVE ERWIN. VAN HOVE ERWIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOVE ERWIN. Leave a respond for VAN HOVE ERWIN. VAN HOVE ERWIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOVE ERWIN op de google maps. Adres en contacten VAN HOVE ERWIN
Location of VAN HOVE ERWIN on the google maps. Address and contacts of VAN HOVE ERWIN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOVE ERWIN VAN HOVE ERWIN: Coch-Collette J et L | H?TEL LE FAGNA | FRANS QUAGHEBEUR | PITA PYRAMIDE | DESCHAUWER-BRACKEVA

Other related companies as VAN HOVE ERWIN: Coch-Collette J et L | H?TEL LE FAGNA | FRANS QUAGHEBEUR | PITA PYRAMIDE | DESCHAUWER-BRACKEVA

VAN HOVE ERWIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOVE ERWIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03314270019. Het bedrijf VAN HOVE ERWIN bevindt zich op het adres: Sint-Hubertstraat 290; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van VAN HOVE ERWIN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOVE ERWIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOVE ERWIN, openstaande posities, locatie van VAN HOVE ERWIN op de kaart.

VAN HOVE ERWIN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HOVE ERWIN, company assigned to the tax number BE03314270019. The company VAN HOVE ERWIN is located at the address: Sint-Hubertstraat 290; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of VAN HOVE ERWIN is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOVE ERWIN is not available. You also can look at reviews of VAN HOVE ERWIN, open positions, location of VAN HOVE ERWIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOVE ERWIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOVE ERWIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOVE ERWIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOVE ERWIN, employees, financial statistics.