Van Der Straeten Herman Ruimdienst

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Van Der Straeten Herman Ruimdienst
Private companiesTobacco Products • Van Der Straeten Herman Ruimdienst

Contactgegevens Van Der Straeten Herman Ruimdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Straeten Herman Ruimdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Straeten Herman Ruimdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hekkouterstraat 27; 9570; Lierde (Deftinge), België

Telefoon (phone): 054 41 43 78 (+32-054 41 43 78) 054 41 43 78 (+32-054 41 43 78)

Fax (fax): 054 41 20 24 (+32-054 41 20 24) 054 41 20 24 (+32-054 41 20 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Straeten Herman Ruimdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Straeten Herman Ruimdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Straeten Herman Ruimdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Straeten Herman Ruimdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Straeten Herman Ruimdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Straeten Herman Ruimdienst
Products information Van Der Straeten Herman Ruimdienst

BTW identificatienummer (tax): BE02597961425
Ondernemingsnummer: 7461334228
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Der Straeten Herman Ruimdienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Straeten Herman Ruimdienst
(Get full report from official database of BE for Van Der Straeten Herman Ruimdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Straeten Herman Ruimdienst
Addition kinds of activities for Van Der Straeten Herman Ruimdienst

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood

Werken bij Van Der Straeten Herman Ruimdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Straeten Herman Ruimdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

 • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Studentenjob

  Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

 • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

 • hoofd laborant (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

  Type: Vaste Job

  - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

 • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Flexijob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Van Der Straeten Herman Ruimdienst in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Straeten Herman Ruimdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Laat een reactie achter voor Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Van Der Straeten Herman Ruimdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Leave a respond for Van Der Straeten Herman Ruimdienst. Van Der Straeten Herman Ruimdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Straeten Herman Ruimdienst op de google maps. Adres en contacten Van Der Straeten Herman Ruimdienst
Location of Van Der Straeten Herman Ruimdienst on the google maps. Address and contacts of Van Der Straeten Herman Ruimdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Straeten Herman Ruimdienst Van Der Straeten Herman Ruimdienst: GONDRAND=SOC. MAINTENANCE GENERA | ELKEEN | Chinese Translator | Pannier | PHILIPPE CLAES

Other related companies as Van Der Straeten Herman Ruimdienst: GONDRAND=SOC. MAINTENANCE GENERA | ELKEEN | Chinese Translator | Pannier | PHILIPPE CLAES

Van Der Straeten Herman Ruimdienst is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Straeten Herman Ruimdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02597961425. Het bedrijf Van Der Straeten Herman Ruimdienst bevindt zich op het adres: Hekkouterstraat 27; 9570; Lierde (Deftinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Der Straeten Herman Ruimdienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Straeten Herman Ruimdienst is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Straeten Herman Ruimdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Straeten Herman Ruimdienst, openstaande posities, locatie van Van Der Straeten Herman Ruimdienst op de kaart.

Van Der Straeten Herman Ruimdienst is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Straeten Herman Ruimdienst, company assigned to the tax number BE02597961425. The company Van Der Straeten Herman Ruimdienst is located at the address: Hekkouterstraat 27; 9570; Lierde (Deftinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Der Straeten Herman Ruimdienst were not found.
The main activity of Van Der Straeten Herman Ruimdienst is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Straeten Herman Ruimdienst is not available. You also can look at reviews of Van Der Straeten Herman Ruimdienst, open positions, location of Van Der Straeten Herman Ruimdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Straeten Herman Ruimdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Straeten Herman Ruimdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Straeten Herman Ruimdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Straeten Herman Ruimdienst, employees, financial statistics.