Van de Wiele Ets

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Van de Wiele Ets
Private companiesMetal Mining • Van de Wiele Ets

Contactgegevens Van de Wiele Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Wiele Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Wiele Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 67; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing), België

Telefoon (phone): 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47) 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47)

Fax (fax): 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47) 069 86 60 47 (+32-069 86 60 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Wiele Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Wiele Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Wiele Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Wiele Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Wiele Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Wiele Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Wiele Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Wiele Ets
Products information Van de Wiele Ets

BTW identificatienummer (tax): BE01188140869
Ondernemingsnummer: 1264770507
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van de Wiele Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Wiele Ets
(Get full report from official database of BE for Van de Wiele Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Wiele Ets
Addition kinds of activities for Van de Wiele Ets

384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
31310303. Zolen, schoen en boot: behalve rubber, kunststof, enz. | Soles, shoe and boot: except rubber, plastics, etc.
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable

Werken bij Van de Wiele Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Wiele Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Wiele Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Wiele Ets. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

 • Customer service assistant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

 • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

 • Werfmedewerker chemie (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

 • DTP-Operator (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van Van de Wiele Ets in sociale netwerken
Look for responds of Van de Wiele Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Wiele Ets. Laat een reactie achter voor Van de Wiele Ets. Van de Wiele Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Wiele Ets. Leave a respond for Van de Wiele Ets. Van de Wiele Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Wiele Ets op de google maps. Adres en contacten Van de Wiele Ets
Location of Van de Wiele Ets on the google maps. Address and contacts of Van de Wiele Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Wiele Ets Van de Wiele Ets: LA BAMBA | WASH CENTER | JEAN VINDEVOGEL | Cogniaux Stephan | JOZEF MERTENS BVBA

Other related companies as Van de Wiele Ets: LA BAMBA | WASH CENTER | JEAN VINDEVOGEL | Cogniaux Stephan | JOZEF MERTENS BVBA

Van de Wiele Ets is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Wiele Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01188140869. Het bedrijf Van de Wiele Ets bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 67; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van de Wiele Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Wiele Ets is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Wiele Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Wiele Ets, openstaande posities, locatie van Van de Wiele Ets op de kaart.

Van de Wiele Ets is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Wiele Ets, company assigned to the tax number BE01188140869. The company Van de Wiele Ets is located at the address: Rue de la Gare 67; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van de Wiele Ets were not found.
The main activity of Van de Wiele Ets is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Wiele Ets is not available. You also can look at reviews of Van de Wiele Ets, open positions, location of Van de Wiele Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Wiele Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Wiele Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Wiele Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Wiele Ets, employees, financial statistics.